Prenatal

Met deze warme items trotseren jij en je kleintje de winter!

Brrrrr! De winter is nog niet voorbij (we wish) en we hebben nog een paar maanden te gaan tot het lentezonnetje weer tevoorschijn komt. Regen, storm of sneeuw: wij hebben de warmste items voor jou en je kleintje geselecteerd om de winterse buien te trotseren! Zo houd je jezelf en je kindje lekker warm én droog. 

Winter musthaves

Voor mama’s (to be)

Ben jij zwanger in de winter? Tijd om leuke en warme zwangerschapskleding aan te schaffen! Van een comfy, gebreid vest tot een leuke sjaal en lekkere trui. Dit zijn onze musthaves:

Voor je newborn

Wist je dat een pasgeboren baby zichzelf nog niet op temperatuur kan houden? Dat ontwikkelt zich later pas. Daarom zul je ‘m een beetje moeten helpen. Een fijne ‘regel’ om aan te houden is het volgende: kleed je kindje altijd met één laagje extra aan dan jezelf. Ga je naar buiten? Ook dan geldt weer: altijd één laag extra dan jezelf. En dat betekent dus ook dat je kindje een dekentje of voetenzak nodig heeft als jullie gaan wandelen met de wagen. Dit zijn onze musthaves:

Voor je peuter

Stampen door de plassen of sneeuwpoppen maken in de tuin: een paar goede regenlaarzen en warme wanten zijn in die gevallen onmisbaar voor jouw peuter. Dit zijn onze musthaves:

 

Loading

Meer artikelen over