Prenatal

Comfortabel afkolven met Medela: ontdek de nieuwe Swing Maxi™

Borstvoeding geven is iets bijzonders. De ene mama vindt het fijn en bij andere mama’s lukt het misschien iets minder goed. Als je ervoor kiest om borstvoeding te geven kun je je jouw kleine niet altijd op elk moment van voeding voorzien. Maar geen paniek – kolven biedt uitkomst! De producten van Medela helpen jou om het kolven zo flexibel en comfortabel mogelijk te maken. De nieuwe Swing Maxi™ borstkolf van Medela is een compacte en gemakkelijk te gebruiken dubbele elektrische borstkolf. Lees hier wat hem zo uniek en gebruiksvriendelijk maakt!

 

Nieuw: De Medela Swing Maxi™

Medela vervangt de vertrouwde Swing Maxi Flex™ door de nieuwe en stijlvol vormgegeven dubbele elektrische borstkolf Swing Maxi™ 

Als je borstvoeding wilt gaan geven – of je doet dit al – dan kun je niet altijd in de buurt van je kindje zijn. Gelukkig kun je als mama kolven, zodat je kindje de afgekolfde melk later kan drinken. Omdat iedere moeder en ook iedere borst anders is, heeft Medela samen met wetenschappers en moeders de nieuwe Swing Maxi™ borstkolf ontwikkeld. De kolf is ontworpen om het kolven zo comfortabel en flexibel mogelijk te maken waardoor hij perfect in iedere levensstijl past. Doordat de elektrische borstkolf voorzien is van een oplaadbare accu, heb je als moeder meer bewegingsvrijheid. Afkolven en ook nog even dat telefoongesprek afmaken? Deze borstkolf is, met minder dan 45 decibel (maximale niveau), merkbaar stiller in vergelijking met de vorige generatie.

 

Extra handig: bewaar je afgekolfde moedermelk veilig in de BPA-vrije moedermelkbewaarzakjes van Medela. Deze kunnen rechtop worden neergezet, zodat je ze gemakkelijk kunt vullen. Met het ruimtebesparende ontwerp zijn ze makkelijk te bewaren in de vriezer of koelkast.

Waarom kiezen voor de Swing Maxi™?

PersonalFit Flex
Het borstschild heeft een ovale vorm en een zachte rand die bescherming biedt en een verbeterde, comfortabelere pasvorm.

Meer melk, twee keer zo snel
Door beide borsten gelijktijdig af te kolven, gaat de kolfsessie niet alleen twee keer zo snel, maar neemt het melkvolume ook nog eens toe met gemiddeld 18%. Hierdoor wordt ook de melkproductie op de lange termijn verbeterd.

Meer bewegingsvrijheid
De ingebouwde oplaadbare accu gaat tot wel zes afkolfsessies mee, indien volledig opgeladen. Opladen gaat sneller dankzij de USB-C aansluiting.

Gemakkelijk in gebruik
Handig bedieningssysteem met vier knoppen en negen voorgeprogrammeerde instellingen. Daarnaast is de borstkolf gemakkelijk in elkaar te zetten en te reinigen doordat het minder onderdelen bevat.

Ontdek het comfort van de nieuwe Medela Swing Maxi™

  • Compact, stil en flexibel
  • Oplaadbare accu
  • Dubbel afkolven
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Comfortabel afkolven
  • Ovaal borstschild
  • Sneller opladen
  • Veilig

 

 

 

Loading

Meer artikelen over Borst- en flesvoeding voor je baby

9 dingen die je van tevoren moet weten over borstvoeding

Borstvoeding geven – het líjkt zo simpel. Hongerige baby, tepel erin, even sabbelen = tevreden baby. Helaas is deze formule zelden van toepassing. Vooral...

Lees meer

Alles wat je wilt weten over borstkolven

Even over (borst)kolven.. we gokken zo dat je daar nog niet echt mee bezig bent/was tijdens je zwangerschap, maar niet geheel onbelangrijk! Wellicht weet...

Lees meer

Keep calm… Even over borstvoeding

De zwangerschapstest liegt niet: je bent zwanger! Waarschijnlijk ben je de eerste periode vooral bezig met fantaseren en leef je van echo naar echo:...

Lees meer