Prenatal

De Maxi-Cosi Family 360 serie: dit is wat onze testers ervan vinden

Na veel enthousiaste reacties op onze test & win actie, hebben we twee winnaars gekozen die de nieuwe Family 360 serie van Maxi-Cosi voor ons mochten testen. Beide winnaars ontvingen de FamilyFix als basis voor de autostoel. Linda testte voor ons de Pebble 360 samen met haar kleintje van 4 maanden. Jessica testte voor ons de Pearl 360 vervolg autostoel samen met haar kleintje van 6 maanden. Ze delen hun bevindingen graag met jullie!

Maxi-Cosi Pebble 360

Gemakkelijke installatie

Linda: “Het installeren van de FamilyFix was zo gepiept. Voor het installeren heb ik wel even de gebruiksaanwijzing doorgelezen om er zeker van te zijn dat alles goed zit. Na het uitschuiven van de steunbalk, het vast klikken van de Isofix en het schuifknopje op de goede stand te hebben gezet (keuze uit Pebble of Pearl) kun je aan de indicatoren zien of de FamilyFix goed geïnstalleerd is. Deze zijn dan groen gekleurd.”

Jessica: “De FamilyFix was super makkelijk te installeren, Ik had niet eens de hele gebruiksaanwijzing gelezen. Ik vind het fijn om aan de groene indicatoren te kunnen zien of de stoel goed bevestigd is.”

360 graden draaibaar

Linda: “Kenmerkelijk aan deze 360 lijn is het draaien van de stoeltjes op de FamilyFix. Ik heb hier met de Pebble stoel nog niet veel gebruik van gemaakt, omdat ik mijn zoontje in de stoel uit de auto haal. Wel gebruik ik de draaistand wanneer ik mijn zoontje bij de opvang breng. Dan laat ik de Pebble stoel in de auto staan. Het draaien van het stoeltje gaat goed, maar ik had het wel iets soepeler verwacht. Misschien moet ik nog een beetje oefenen 😉.”

Jessica: “Het draaisysteem is gemakkelijk.”

Fijne extra’s

Linda: “Bij het uitpakken van de nieuwe Pebble 360 viel ons gelijk de grote zonnekap op. Deze kan heel ver uit in vergelijking met het oudere model. Ideaal als de zon net vanaf de verkeerde kant schijnt. Wat ook erg fijn is, is dat de zonnekap meerdere standen heeft. Veel beter dan een zonnekap met lusjes om de draagbeugel. De Pebble is hierdoor gemakkelijk te dragen, ook met de zonnekap dicht. Ook vinden wij het heel fijn dat de gordels altijd weer iets omhoog springen bij het losmaken, hierdoor zitten ze niet in de weg met het erin of eruit halen van je kindje.”

Jessica: “De ClimaFlow zorgt ervoor dat de temperatuur geregeld wordt en is erg fijn. Ons zoontje heeft het snel warm. Uit onze oude autostoel haalden we hem vaak, terwijl we hem niet dik aankleedden, bezweet uit de stoel. Met de Pearl 360 autostoel hebben we dit nog niet meegemaakt. Ook met het design zijn wij erg blij. Hij ziet er strak uit, daar houden wij wel van.”

Zit comfort

Linda: “Wat ons opviel was dat de kussentjes, van memory foam, in de Pebble ook echt lekker zacht en toch stevig zijn.”

Jessica: “De pasvorm van de Pearl 360 is heel fijn. Ons zoontje zit erg goed in deze stoel.”

Overige opmerkingen

Linda: “Wij zijn erg blij met onze nieuwe Pebble 360 draaibare autostoel van Maxi-Cosi. Hij heeft en luxe en moderne uitstraling en voelt erg comfortabel aan. Ons zoontje zit er graag in en spartelt ook nauwelijks meer tegen sinds we de Pebble gebruiken.”

Jessica: “Al met al zijn wij erg tevreden met de Pearl 360 draaibare autostoel van Maxi-Cosi. Wel vinden wij de Pearl autostoel erg groot, waardoor hij veel ruimte in beslag neemt. Hierdoor moet de bijrijdersstoel een stuk naar voren.”

Pebble 360
Pearl 360

 

 

 

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Cybex Gazelle S kinderwagen: comfortabel en multifunctioneel

Ben je op zoek naar een comfortabele kinderwagen met allerlei handige snufjes? Dan is de Cybex Gazelle S kinderwagen echt iets voor jou! De...

Lees meer

Er samen tussenuit op de vernieuwde parken van Center Parcs

Helaas zit een verre bestemming er dit najaar niet in, maar gelukkig kun je ook heel goed vakantie vieren in eigen land, veilig én...

Lees meer

Spetter, pieter, pater, lekker in het water

Lekker spelen in én met water! Ideaal als de temperaturen buiten zomerse waarden bereiken en je wat actiefs wil doen met de kleine. Lees...

Lees meer