Blog

Ontdek de MamaRoo Sleep Schommelwieg

 Publicatie: 26 november 2020

Hallo slapeloze nachten! Wist je dat je als papa of mama gemiddeld zes weken slaap mist in het eerste jaar met je kindje? Heb je al van alles geprobeerd, maar wil je kleintje nog niet slapen? Dan kan de MamaRoo Sleep uitkomst bieden. Deze schommelwieg helpt jouw kleintje met zachte schommelbewegingen om in slaap te vallen. Fijn voor jouw nachtrust én die van je mini.

Vijf bewegingen
De mamaRoo Sleep is een schommelwieg met 5 ingebouwde bewegingen die jouw kindje kan wiegen op dezelfde manier als jij dat doet. Hierdoor kan jouw mini fijn in slaap vallen en heb jij je armen weer vrij. De vijf verschillende bewegingsstanden zijn: autorijden, kangoeroe, schommel, rock en oceaan.

Natuurgeluiden
Nog zo'n fijn puntje aan deze wieg: door de ingebouwde natuurgeluiden wordt jouw kleintje rustig in slaap gesust. Je kunt zelf bepalen hoe lang jouw kindje gewiegd moet worden dankzij de handige app met een timer. De wieg is ook te bedienen zonder app met het touchscreen waarop de vijf verschillende bewegingen te zien zijn.

De mamaRoo Sleep is te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje 11 kilo weegt of zelfstandig rechtop kan zitten. De wieg wordt standaard geleverd met een hoeslaken die over het matrasje kan.