Prenatal

Natuurlijke wiegbewegingen met de mamaRoo schommelstoel of schommelwieg

Zodra je je kindje heen en weer wiegt in je armen, kalmeert het al heel snel. De producten van 4moms bootsen deze bewegingen goed na, waardoor je kleintje helemaal tot rust komt. Benieuwd wat de producten zo uniek maakt? Lees dan snel verder!

mamaroo

mamaRoo schommelstoel

Je zal het als papa of mama vast herkennen: je baby wordt kalmer als ze door jou gewiegd worden. Een wipstoeltje of schommeltje kan dan uitkomst bieden, maar de natuurlijke beweging van jou als ouder wordt er niet mee nagebootst. De mamaRoo kan dan een goede oplossing zijn! De schommelstoel wiegt, schommelt, zwaait, deint en kan zelfs de nachtelijke autorit nabootsen die wanhopige ouders wel eens maken om hun huilende baby te kalmeren.

De mamaRoo is in te stellen op vijf verschillende bewegingen: autorijden, kangoeroe, schommel, rock en oceaan. Ook heeft de schommelstoel ingebouwde speakers met natuurgeluiden en de mogelijkheid om je eigen MP3-speler of telefoon aan te sluiten voor eigen muziek.

Ook handig: het zitje is flexibel verstelbaar van ligstand naar zitstand waardoor de mamaRoo ook te gebruiken is voor het geven van hapjes. Met een speciale app bedien je de mamaRoo op afstand. Zo hoef je je kindje niet te storten als hij of zij net is weggedoezeld en je de schommelstoel zachter of stil wil zetten.

mamaRoo sleep schommelwieg

De eerste maanden in het nieuwe leven als ouders kunnen erg hectisch zijn. Je moet als gezin een nieuw ritme vinden voor de dag én de nacht. Met de mamaRoo sleep wieg vind je samen met je baby het perfecte slaapritme. Door de verschillende combinaties van geluid, beweging en snelheid van de mamaRoo sleep, kun je het bedje steeds aanpassen aan de nieuwe fase van je baby. Met de timer zorg je dat de wieg na bijvoorbeeld 20 minuten stopt. Zo slaap je als gezinnetje heerlijk rustig en heb je weer genoeg energie voor de volgende dag!

mamaroo sleep

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

Natuurlijke wiegbewegingen met de mamaRoo schommelstoel of schommelwieg

Wieg jij je kindje heen en weer in je armen, dan kalmeert het al heel snel. De producten van mamaRoo bootsen deze bewegingen heel...

Lees meer

5 tips van kinderslaapcoach Daisy Oppelaar

Met een baby in je buik of in je armen krijgt slaap een andere betekenis en is een goede nachtrust soms pure luxe. Kinderslaapcoach...

Lees meer

Van slaapschema tot gebroken nachten: ouders aan het woord over de slaapjes van hun kleintje

Uren kun je ernaar staren, dat kleine hummeltje in je armen. Onbetaalbaar, maar die gebroken nachten... Nooit geweten dat moeheid zo heftig kon zijn....

Lees meer