Prenatal

Kolven op maat met de Nûby elektrische borstkolf

Het geven van borstvoeding is echt een momentje tussen jou en je mini. Het kan natuurlijk zo zijn dat het geven van borstvoeding niet meteen lukt of dat de tijd het even niet toelaat. Kolven biedt op dit soort momenten uitkomst! Hierbij is het belangrijk om te kiezen voor een borstkolf die compleet aansluit bij jouw wensen. In dit blog vertellen we je meer over de Nûby elektrische borstkolf.

Nuby

Het prettigste voor jou als mommy

Bij deze elektrische borstkolf van Nûby staat pijnvrij kolven centraal. Door onder andere de vier verschillende kolfprogramma’s – daarover later meer 😉 – en het afneembare borstschild kan jij op een pijnvrije, prettige en fijne manier kolven. Het borstschild is namelijk gemaakt van zacht silicone zodat dit prettig voor jou aanvoelt. Daarnaast kun je kiezen uit de maten S, M of L. Het schild past zo perfect bij je lichaam. Het digitale paneel op de elektrische borstkolf is ook nog eens ontzettend makkelijk in gebruik.

Gepersonaliseerd kolven

Om de kolfsessie nóg fijner te maken kan je deze borstkolf van Nûby personaliseren naar jouw wensen. Zo heb je vier speciale programma’s om volledig aan de wensen van jou als mama te voldoen. Je kan kiezen voor een gewone massage, massage plus afkolven, alleen afkolven of snel afkolven. Hierdoor kan je precies het programma kiezen wat jou uitkomt! Om de kolf verder te personaliseren kun je de enkele elektrische borstkolf omtoveren tot een dubbele. Dit kan eenvoudig met de toevoegset. Superhandig!

Loading

Meer artikelen over Eten en drinken

Ontdek het gemak van HelloFresh

Het is zo ver: je kleintje begint te wennen aan vast voedsel. Grote kans dat er veel vragen opborrelen bij jou als papa of...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Getest! De Stokke® Clikk™ kinderstoel

Aan tafel! Ken jij de Stokke Clikk kinderstoel al? Een compact en licht ontwerp, die je in één minuut in- en uit elkaar haalt....

Lees meer