Prenatal

De Easywalker Harvey² of Rudey? Welke kinderwagen past het beste bij jou?

Easywalker Harvey2

Een kinderwagen uitzoeken blijft toch altijd een van de moeilijkste dingen als het gaat om de babyuitzet. Er is ook zoveel keus! Om je een beetje op weg te helpen hebben we de verschillen tussen de Easywalker Harvey² en Rudey voor je op een rijtje gezet om het kiezen een stukje makkelijker te maken!

Overeenkomsten
Alllereerst de overeenkomsten van beide wagens: ze zijn allebei geschikt vanaf de geboorte totdat je kindje 22 kg is. Je kunt dus extra lang met deze kinderwagen doen! Daarnaast kunnen ze allebei gebruikt worden op verschillende manieren, zoals met een reiswieg, autostoel of met het zitje in rijrichting.

Easywalker Harvey2 Rudey

 

Compact en comfortabel: Harvey²
De Easywalker Harvey² is in vergelijking met andere ‘full-size’ kinderwagens mega licht en compact, de kinderwagen weegt namelijk maar 10,8 kg! Een stadswandeling of een boswandeling, het kan allebei! Doordat de kinderwagen zo licht is, rijdt de kinderwagen op elk terrein enorm fijn.  Daarnaast is deze kinderwagen ook super fijn als je twee kleintjes hebt. De kinderwagen kan namelijk voor twee kindjes van verschillende, maar ook dezelfde leeftijd gebruikt worden. Ook handig als je in verwachting bent van een tweeling! Verder is de kinderwagen verkrijgbaar in 6 hippe kleuren, dus voor ieder wat wils!

 

Ruime reisgenoot voor ieder avontuur: Rudey
De Easywalker Rudey is een nieuwe kinderwagen van Easywalker. De kinderwagen heeft een ruime reiswieg en zitje, zo zit jouw kleintje enorm comfortabel in de kinderwagen. Door de grote wielen wordt elk ritje super soepel op elke ondergrond. Daarnaast kun je jouw kinderwagen zo personaliseren zoals jij wilt met het unieke accessoire-systeem. Bijvoorbeeld met een stuurtje op de bumper bar, zo stuurt jouw kleintje met de weg mee. Super leuk voor jou en de kleine! Wat ook fijn is dat de stoffen van deze kinderwagen gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen. De kinderwagen is dus ook nog eens goed voor het milieu!

 

Weet jij al welke je gaat aanschaffen? De compacte en comfortabele Harvey² of de ruime reisgenoot Rudey?

Easywalker Harvey²
€699,-

Easywalker Rudey
€699,99

Loading

Meer artikelen over