Prenatal

Getest door ons testpanel: de Joolz Aer buggy

Na ontzettend veel enthousiaste reacties kozen wij een winnende tester die de Joolz Aer buggy mocht gaan testen. Anne de Rooij heeft de Joolz Aer uitgebreid getest en deelt graag haar ervaring met jullie!

Eerste indruk

Anne: “De buggy kwam binnen en hij was echt nog veel mooier en fijner dan ik had verwacht. Wat was dit tof zeg! Ik heb nog nooit zo’n fijne buggy gehad!”

Voordelen

”De Joolz Aer is een ontzettend soepele buggy. Hij is klein en compact dus ideaal om mee te nemen. De buggy past zelfs in de auto op de grond aan de passagiers kant! Hij is echt met één hand in en uit te klappen zonder moeilijke handelingen: ideaal! Zelfs met mijn kleintje Kees op mijn arm lukt het om hem in en uit te klappen. Er zit standaard een hoes bij de buggy waarmee je hem goed kunt beschermen. Je kunt de buggy inklappen en dankzij de schouderband over je schouder meenemen op de fiets. Hij is zo licht dat het prima te tillen is. De buggy heeft een ontzettend mooi uiterlijk en fijne bekleding.”

Verbeterpunten

”Niks is perfect, daarom heb ik dan ook een paar kleine verbeterpuntjes. Ik vind het jammer dat je de voetensteun en de beugel er los bij moet kopen. Ik vind dat dit er voor de prijs wel standaard bij mag zitten. Het plat leggen van de buggy gaat met een rits, het ziet er heel mooi uit, maar heel praktisch vind ik het niet. Open doen gaat makkelijk, maar voor het dichtdoen heb je wel echt 2 handen nodig. De bekleding moet je er goed instoppen, dit komt snel tussen de rits. Omdat het een ontzettend fijne, soepele en makkelijke buggy is zou je verwachten dat het omzetten naar de ligstand ook in een handomdraai kan. Als laatste zou het fijn zijn als het kindje helemaal plat kan liggen in de buggy, dit kan helaas niet. Maar dit weegt niet op tegen alle voordelen die deze buggy heeft!”

Eindoordeel

Anne: ”Het is echt een top wagen! Als ik hem niet gewonnen had, dan zou ik hem zeker zelf aangeschaft hebben. De Joolz Aer is absoluut het geld waard!”

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer