Prenatal

Getest! De Stokke® Clikk™ kinderstoel

Aan tafel! Ken jij de Stokke Clikk kinderstoel al? Een compact en licht ontwerp, die je in één minuut in- en uit elkaar haalt. En niet geheel onbelangrijk: hij ziet er ook nog eens leuk uit! Mama’s Manuela, Cynthia, Sophie en Safira hebben de Stokke Clikk uitvoerig getest en delen graag hun ervaringen met jullie. Lees je mee?

Stokke Clikk

“Makkelijk te installeren, we waren in drie stappen al klaar”

Safira, mama van Roos (13 maanden): “De Stokke Clikk is makkelijk te installeren. We waren in drie stappen al klaar. Ook heeft de stoel een mooi klik-systeem en een lekker zacht kussen. Ik ben zelf niet zo lang dus voor mij is de hoogte perfect. Wellicht is het voor langere ouders wel lastiger als ze moeten bukken. Het gewicht is lekker licht, heel fijn! Mijn dochter zit comfortabel in het stoeltje, ze kan er niet uitvallen want het kliksysteem is veilig. Een ander pluspunt is dat het tafeltje in de vaatwasser kan, dus ze eet daar ook vanaf. Scheelt mij weer bordjes en bakjes die ze voorheen op de grond gooide. Al met al gaat onze kleine jarenlang profijt hebben van de Stokke Clikk en zit ze er zo lekker relaxed bij. Het gordeltje is iets lastiger schoon te krijgen, maar voor de rest is het een top stoel. Het is gemaakt van lekker zacht materiaal, is fijn om mee te nemen en mijn baby heeft nog nooit zo lang in de stoel gezeten. Ook als ze niet eet zit ze er wel eens in om tv kijken. Heel blij mee en echt een aanrader!”

“Ik vind dit de mooiste en stevigste stoel in de markt die je gemakkelijk kunt verplaatsen en meenemen”

Manuela, mama van tweeling Luca en Rafaël (7 maanden): “De stoel was erg makkelijk in elkaar te zetten! Met een paar handelingen zit hij stevig in elkaar. Het is een lichtgewicht stoel waardoor je hem heel makkelijk kunt verplaatsen. Het enige minpunt vind ik de riemen bij de stoel. Omdat ze vanuit de onderkant zijn vastgemaakt, heb ik het idee dat het minder comfortabel is voor mijn kindjes dan andere stoelen waarbij de riemen vanuit de zitting komen.

Het is een hele mooie stoel die stevig in elkaar zit, maar ook heel gemakkelijk weer uit elkaar gehaald kan worden. Ik vind dit de mooiste en stevigste stoel in de markt die je gemakkelijk kunt verplaatsen en meenemen. Ik heb het idee dat mijn kinderen het fijn vinden om in de stoel te zitten. Enige minpunten vind ik de riempjes en dat het geen meegroeistoel is die je eventueel vanaf de geboorte kunt gebruiken.”

Stokke Clikk

“Een ideaal licht stoeltje wat je overal mee naartoe neemt en overal neer kunt zetten”

Cynthia, mama van Mike (2) en Lynn (8 maanden): “Een groot voordeel vond ik het gewicht van de stoel. Ook het feit dat hij makkelijk in elkaar te zetten is, is een groot pluspunt. Ik vind de kwaliteit en het design goed. Ik had verwacht dat ik over de poten zou struikelen aangezien die uit elkaar staan, maar dat valt me reuze mee. Onze dochter zit er graag in en kan er goed rechtop in zitten. Een ideaal licht stoeltje wat je overal mee naartoe neemt en overal neer kunt zetten.”

“Het voorblad kan eraf zodat je je kindje goed aan tafel kunt zetten”

Sophie, mama van Liefenna (2 jaar en 4 maanden) en Jahlief (1,5 maand): “Het in elkaar zetten van de stoel is onwijs makkelijk. Paar handelingen en hij staat! Ik vind de rugleuning iets te laag voor mijn dochter. Ook het zitvlak is best klein en had iets groter gemogen. Het voorblad kan eraf zodat je je kindje goed aan tafel kunt zetten. Op die manier betrek je je kleintje ook meteen bij de maaltijden en activiteiten aan tafel. Alles is makkelijk schoon te maken, inclusief het zitkussen. Duurzame kwaliteit!”

Loading

Meer artikelen over Eten en drinken

Ontdek het gemak van HelloFresh

Het is zo ver: je kleintje begint te wennen aan vast voedsel. Grote kans dat er veel vragen opborrelen bij jou als papa of...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Getest! De Stokke® Clikk™ kinderstoel

Aan tafel! Ken jij de Stokke Clikk kinderstoel al? Een compact en licht ontwerp, die je in één minuut in- en uit elkaar haalt....

Lees meer