Prenatal

Geboortekaartje kiezen? Dit zijn de trends!

Een geboortekaartje is bijzonder, al helemaal van je eigen mini. Met een geboortekaartje maak je jullie newborn wereldkundig. Niet alleen staan er weetjes in over je kleine en weet het kraambezoek wanneer ze langs mogen komen, het is ook een mooie herinnering voor later. Wist je dat je bij ons ook geboortekaartjes kunt bestellen? Via de speciale website wijgeboortekaartjes.nl/prenatal stel je het meest bijzondere geboortekaartje samen voor de komst van jullie kleintje. Wij zetten de leukste trends van dit moment voor je op een rijtje! 

Geboortekaartje

Foliedruk

Wil je écht uitpakken? Kies dan voor een geboortekaartje met goudfolie of een andere foliesoort. Door het gebruik van folie krijg je een extra glimmend laagje op bepaalde elementen van je kaartje, zoals de naam of een hartje. Dit effect geeft het geboortekaartje een mooie, chique touch. Met zes soorten foliedruk heb je keuze genoeg! Ga je voor goud, zilver, koper, rosé, wit of zwartfolie?

Drukken op hout

Wil je iets anders dan een standaard papieren geboortekaartje? Dan is een geboortekaartje gedrukt op echt hout misschien wel iets voor jou. Onze houten kaartjes zijn 2 mm dik, dus goed stevig. En het berkenhout is een echt natuurproduct. Hierdoor ziet elk kaartje er uniek uit met zijn eigen lichte nerfstructuur.

Jungle dieren

Houd je het geslacht van je kleintje liever tot de geboorte geheim? Dan is een geboortekaartje in jungle thema of met dieren ideaal voor jou! Een mooie groene kleur is vaak de basis, gevuld met botanische bladeren en leuke dieren zoals aapjes of een olifant.

Bladeren en bloemen

Ben je op zoek naar een hip én lief geboortekaartje? Dan zijn bladeren en bloemen het perfecte thema. Zet de naam van je kleintje tussen prachtige blaadjes en fleurige bloemen in allerlei kleuren. De bloemen en takjes zorgen voor een gezellig en stijlvol geheel.

Prénatal themakaarten

Binnen onze collectie hebben we ook speciale Prénatal themakaarten. Deze geboortekaartjes sluiten perfect aan op de thema’s die wij binnen Prénatal hebben. Zo kun je het geboortekaartje matchen met jouw favoriete thema dat terugkomt in de babykamer, kleding en knuffels.

Samenwerking met Wijgeboortekaartjes.nl

De Prénatal geboortekaartjes kun je bestellen via Wijgeboortjekaartjes.nl. Wijgeboortekaartjes.nl werkt met een eigen creatieve studio en schakelt voor de Prénatal designs direct met Prénatal.

Klaar om aan de slag te gaan met je geboortekaartje? Wanneer jij weet welk geboortekaartje je het mooiste vindt, kun je een proefdruk bestellen om te bekijken hoe het kaartje er in het echt uit ziet. Met de code WIJPROEF ontvang je de eerste proefdruk gratis*!

(*uitgezonderd kaartjes met folie of op hout, bekijk alle voorwaarden).

Meer artikelen over Alles over je zwangerschap

12 handige Vaderdagcadeaus voor papa’s (to be)

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa's én papa's to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke cadeaus...

Lees meer

Kerstdagen + zwanger = snel deze tips lezen!

Misschien waggel je al rond als de Kerstman, of misschien kun je er juist nog niks van zien. Hoe dan ook: deze feestdagen wordt...

Lees meer

5 tips bij het kopen van zwangerschapskleding

Je hebt net jullie blijde nieuws wereldkundig gemaakt en ja, om eerlijk te zijn ga je dat buikje nu ook wel steeds meer zien....

Lees meer