Blog

Geboortekaartje kiezen? Dit zijn de trends! 

Publicatie: 21 december 2021

Een geboortekaartje is bijzonder, al helemaal van je eigen mini. Met een geboortekaartje maak je jullie newborn wereldkundig. Niet alleen staan er weetjes in over je kleine en weet het kraambezoek wanneer ze langs mogen komen, het is ook een mooie herinnering voor later. Wist je dat je bij ons ook geboortekaartjes kunt bestellen? Via de speciale website wijgeboortekaartjes.nl/prenatal stel je het meest bijzondere geboortekaartje samen voor de komst van jullie kleintje. Wij zetten de leukste trends van dit moment voor je op een rijtje!  

Foliedruk 

Wil je écht uitpakken? Kies dan voor een geboortekaartje met goudfolie of een andere foliesoort. Door het gebruik van folie krijg je een extra glimmend laagje op bepaalde elementen van je kaartje, zoals de naam of een hartje. Dit effect geeft het geboortekaartje een mooie, chique touch. Met zes soorten foliedruk heb je keuze genoeg! Ga je voor goud, zilver, koper, rosé, wit of zwartfolie?


Hartjes 

Als je op zoek bent naar een geboortekaartje dat liefde en tederheid uitstraalt, dan zijn hartjes geboortekaartjes de perfecte keuze. Een hart is een tijdloos symbool waardoor je het geboortekaartje nog lang zult koesteren als herinnering aan de komst van jullie kleine wondertje. Een manier om de liefde en blijdschap te delen die jullie als ouders voelen voor jullie kleintje. 

Jungle dieren 

Houd je het geslacht van je kleintje liever tot de geboorte geheim? Dan is een geboortekaartje in jungle thema of met dieren ideaal voor jou! Een mooie groene kleur is vaak de basis, gevuld met botanische bladeren en leuke dieren zoals aapjes of een olifant. 

Bladeren en bloemen 

Ben je op zoek naar een hip én lief geboortekaartje? Dan zijn bladeren en bloemen het perfecte thema. Zet de naam van je kleintje tussen prachtige blaadjes en fleurige bloemen in allerlei kleuren. De bloemen en takjes zorgen voor een gezellig en stijlvol geheel. 

Enkel of dubbel 

Onze kaarten zijn in twee types verkrijgbaar. Je kunt gaan voor een dubbele kaart waarbij je de kaart open kunt klappen en er binnenin iets geschreven staat. Om voor meer variatie in de vorm van de kaart te gaan, raden we je het kaarttype enkel aan waarbij je de kaart alleen maar om hoeft te draaien om de achterkant te bekijken. Zo kun je er voor kiezen om alleen de voorkant te vullen of de achterkant te gebruiken voor bijvoorbeeld meer informatie. 

Prénatal themakaarten 

Binnen onze collectie hebben we ook speciale Prénatal themakaarten. Deze geboortekaartjes sluiten perfect aan op de thema’s die wij binnen Prénatal hebben. Zo kun je het geboortekaartje matchen met jouw favoriete thema dat terugkomt in de babykamer, kleding en knuffels. Maak jouw kaart eigen door een ontwerp te kiezen en ze vervolgens aan te passen met je eigen tekst en afbeeldingen. 

Samenwerking met Wijgeboortekaartjes.nl 

De Prénatal geboortekaartjes kun je bestellen via Wijgeboortjekaartjes.nl. Wijgeboortekaartjes.nl werkt met een eigen creatieve studio en schakelt voor de Prénatal designs direct met Prénatal. 

Klaar om aan de slag te gaan met je geboortekaartje? Wanneer jij weet welk geboortekaartje je het mooiste vindt, kun je een proefdruk bestellen om te bekijken hoe het kaartje er in het echt uit ziet. Met de code WIJPROEF ontvang je de eerste proefdruk gratis*! 

(*uitgezonderd kaartjes met folie of op hout, bekijk alle voorwaarden).