Prenatal

Op zoek naar de perfecte kinderwagen? Ontdek de volledige Easywalker Harvey² collectie!

Voor veel -toekomstige- papa’s en mama’s is het uitkiezen van een kinderwagen één van de meest lastige keuzes van de babyuitzet. Het is een flinke uitgave en je gebruikt hem iedere dag. Omdat er zó veel keuze is op het gebied van kinderwagens, is er altijd wel eentje te vinden die perfect bij jullie past!

Easywalker Harvey2

Harvey beste kinderwagen volgens Consumentenbond

De Consumentenbond verkoos de Easywalker Harvey met een testcijfer van 9,2 tot de best geteste kinderwagen ooit. Afgelopen jaar heeft Easywalker de Harvey² collectie uitgebracht, met extra veel voordelen. Benieuwd welke kinderwagen uit de Harvey² collectie het beste bij jou past? Lees snel verder!

Hip op pad met een compacte wagen: Harvey²

Stylish en comfortabel op pad met je kleintje? De Easywalker Harvey² is de prijswinnende kinderwagen die bekend staat om zijn rijcomfort, gebruiksgemak en prachtige look. Een rondje door de stad of een dagje naar het bos? De Harvey² maakt wandelen op elk terrein comfortabel en is de ideale wagen voor ouders die er graag op uit gaan. De Harvey² kan op verschillende manieren worden gebruikt en is geschikt vanaf de geboorte tot vier jaar oud. In vergelijking met andere “full-size” kinderwagens, is de Harvey² extra licht en compact. Daar worden wij blij van!

Voor alle terreinen: Harvey² All-Terrain

Off road of een rondje door de stad? Dan is de Harvey² All-Terrain voor jou! Door de grote, uniek ontworpen wielen met extra grip rijd je makkelijk over elke ondergrond, ongeacht de weeromstandigheden. Zo kan je nog steeds genieten van de buitenlucht met je kleintje. Daarnaast heeft de Harvey² All-Terrain hetzelfde rijcomfort, gebruiksgemak en dezelfde features die we gewend zijn van de Harvey².  Daarmee biedt deze kinderwagen de perfecte combi tussen stylish en comfort.

Stylish en comfortabel: Harvey² Premium

Met de Harvey² Premium heb je alles in één: gebruiksgemak, comfort én stylish. Wat wil je nog meer! Deze wagen is uitgerust met prachtige, kwalitatieve stoffen en lederlook details, waardoor hij een luxe uitstraling krijgt. De grote, gesloten mand is ideaal voor de boodschappen, en de wielen zijn voorzien van een reflecterende streep waardoor je ook ’s nachts goed zichtbaar bent. Handig! De Harvey² Premium is de meest comfortabele en elegante wagen in zijn soort.

Alles in één

Wat zo fijn is aan de Easywalker Harvey² collectie is dat je er alle kanten mee op kunt; met stoeltje, reiswieg of een autostoeltje. De kinderwagens worden standaard inclusief zitje geleverd en daarbij kun je de Harvey² reiswieg er ook nog aan toevoegen. Heb jij twee kleintjes? Deze kinderwagen kan voor twee kindjes van verschillende leeftijden gebruikt worden óf voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Superfijn als er een broertje of zusje op komst is, maar ook als je in verwachting bent van een tweeling is dit een hele praktische wagen. De Easywalker Harvey² collectie staat bekend om zijn rijcomfort, gebruiksgemak en de scherpste prijzen!

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer