Prenatal

Welke Easywalker buggy past bij jou?

Een middagje naar de stad of genieten van een mooie herfstwandeling: een fijne buggy is onmisbaar. Er is zó veel keuze op het gebied van buggy’s, maar welke past nou perfect bij jou? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste buggy. Daarom zetten we de verschillen tussen de Easywalker Buggy XS, Miley en Jackey voor je op een rij!

Wat hebben ze gemeen?

Als je opzoek bent naar een buggy dan is het fijn als deze compact en makkelijk mee te nemen is. Alle drie de Easywalker buggy’s zijn licht van gewicht (6-7.5kg) en vouwen op tot een zelfstandig staand pakketje. Hierdoor kan je de buggy’s makkelijk overal mee naartoe nemen. Daarnaast is het mogelijk om de buggy’s mee te nemen in het vliegtuig als handbagage omdat ze supercompact zijn. Het allerbelangrijkste is uiteraard dat je kindje zich comfortabel voelt. Alle Easywalker buggy’s zijn voorzien van vering in de wielen, een verstelbare rugleuning (zodat je kindje lekker kan slapen onderweg) en een XL zonnekap, supercomfy dus!

Touch-and-go: Jackey

Met één druk op de knop ben je klaar om te gaan met de Jackey, dankzij zijn automatische inklap systeem. Met mooie duurzame stoffen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen en verfijnde details is de Jackey de ideale stijlvolle reisgenoot. Erg handig als je een actieve ouder bent en van een beetje stijl houdt. Daarnaast weegt de Jackey maar 7.5 kg en is de wagen geschikt voor je kindje tot 22 kg.

Het perfecte reismaatje: Miley

De Easywalker Miley heeft een fashionable uitstraling en is de perfecte buggy voor het stadsleven en op reis. Wat de Miley bijzonder maakt is het unieke accessoire systeem waarmee je bijvoorbeeld een speelgoedstuurtje aan de bumper bar kunt bevestigen. Super leuk voor je kindje! Daarnaast weegt de Miley maar 7 kg en is de wagen geschikt voor je kindje tot 22 kg.  De stoffen van de Miley zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor je ook nog eens een steentje bijdraagt aan het milieu.

Ultra compact: Buggy XS

De naam zegt het al, extra small, de Buggy XS is met 6 kg de lichtste Easywalker buggy. Daarnaast is de wagen geschikt voor je kindje tot 15 kg.  Hij is inklapbaar met één hand, praktisch en goed voor je portemonnee. De Buggy XS heeft een mooie uitstraling en is beschikbaar in vier kleuren.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Tips bij het kiezen van een kinderwagen

Een kinderwagen kiezen kan lastig zijn: er is veel keus en het is geen kleine aanschaf. Des te belangrijker om er een te kiezen...

Lees meer

Met je baby naar buiten in de winter: dit trek je aan

Je hebt zo’n klein hummeltje in je armen en kijkt door het raam naar de boze buitenwereld: koud! Officieel mag je baby naar buiten,...

Lees meer

Hoera, naar buiten!

De kraamverzorgster heeft officieel toestemming gegeven: je baby is klaar voor zijn eerste ommetje. Je stapt uit de babybubbel, in de grote buitenwereld. Een...

Lees meer