Blog

De Stokke Tripp Trapp® newborn set:
je pasgeboren kindje dichtbij je  

Publicatie: 12 april 2021 
Dit artikel is gesponsord door Stokke® 

De Tripp Trapp ® kinderstoel is inmiddels niet meer weg te denken in een huishouden met kleine en grote kinderen. Transformeer de Tripp Trapp® tot een knus en warm nestje voor jouw kleintje met de Newborn Set. Met het babykuipje kan je kleintje al vanaf de geboorte aanschuiven aan de gezinstafel en heb je nog langer plezier van de Tripp Trapp® stoel! 

Afbeelding met kleding, persoon, meubels, overdekt

Automatisch gegenereerde beschrijving

De Tripp Trapp® Newborn Set 

Het kuipstoeltje is gemakkelijk op de Tripp Trapp® kinderstoel te bevestigen. Hierdoor kunnen ook de allerkleinsten aan tafel mee eten. De Newborn Set wordt geleverd met een driepuntsgordel en ecru bekleding, zo zit je kindje altijd veilig en comfortabel in het kuipstoeltje. Om de bekleding te beschermen kun je een extra hoes kopen. Deze is te wassen in de wasmachine. Ook een speelboog wordt meegeleverd, waar je zelf een leuk speeltje aan kunt hangen. 

 

Bouw samen een band op 

Wanneer de allerkleinsten kunnen aanschuiven aan tafel, kunnen jullie als gezin een echte band opbouwen. Geniet van de fijne momenten samen en zie hoe je kleintje leert door jou en je gezinsleden te observeren. Doordat je je kleintje bij het gezinsleven betrekt, zal hij de wereld om zich heen ontdekken en leren kennen. De Newborn Set kun je gemakkelijk verplaatsen door het huis zodat, wanneer je bijvoorbeeld aan het koken bent, je kleintje jou geen seconden hoeft te missen. Doordat het stoeltje hoger is, maak je gemakkelijker contact met je kleintje dan dat hij bijvoorbeeld in een wipstoeltje op de grond zit. Eén en al gezelligheid dus! 

Afbeelding met persoon, kleding, overdekt, meubels

Automatisch gegenereerde beschrijving