Prenatal

De kinderstoel met stijl: maak kennis met de Bloom Fresco!

Een multifunctionele kinderstoel mét hoogwaardig design: dat is de Bloom Fresco kinderstoel. Deze kinderstoel is super praktisch en verstelbaar, waardoor hij te gebruiken is vanaf de geboorte tot ongeveer 8 jaar. Daarnaast is hij ook nog eens een ware eyecatcher in je interieur. 

Vanaf de geboorte

De Bloom Fresco kinderstoel is direct vanaf de geboorte te gebruiken in de ligstand. Wanneer je kindje toe is aan zijn eerste hapjes, kantel je de stoel naar de tussenstand. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten zet je de stoel rechtop en kan hij gezellig aanschuiven aan de gezinstafel. Als je kindje oud genoeg is om zelfstandig te zitten, kun je de riempjes en het tafelblad verwijderen.

360 graden draaibaar

De kinderstoel is draaibaar. Hierdoor kan je je kindje gemakkelijk in de stoel zetten. Sta je zelf nog in de keuken en zit je kindje al in de stoel aan tafel, dan draai je hem gemakkelijk naar je toe. Dat is wel zo gezellig!

In hoogte verstelbaar

De Bloom Fresco is flexibel verstelbaar van eettafel tot barhoogte. De stoel staat op een ronde poot, wat hem zeer stabiel maakt. Ideaal voor kleine druktemakers dus.

  • Het fresco all inclusive frame bevat een stoel, zitverhoger, tafel, beugel en voetensteun
  • Bij de fresco all inclusive kies je je favoriete kleur starterkit bekleding.
  • De fresco starter kit bevat een grote zitting, kleine zitting en een 5-puntsgordel

 

 

 

 

Loading

Meer artikelen over Eten en drinken

Ontdek het gemak van HelloFresh

Het is zo ver: je kleintje begint te wennen aan vast voedsel. Grote kans dat er veel vragen opborrelen bij jou als papa of...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer