Prenatal

De BabyBjörn draagzak One Air: lekker luchtig!

Je kindje dichtbij je, in die beginperiode is er niets fijner dan dat! Met een draagzak is je kleintje de hele tijd bij je in de buurt. Elk geluidje, woordje en mini-beweging maak je mee en bovendien zijn je handen vrij. Perfect voor de eerste maanden, maar ook voor daarna! Denk je dat een draagzak te warm is voor jullie beide? BabyBjörn heeft draagzak One Air uitgebracht met 3D mesh voor extra luchtigheid. 

Praktisch voor jou én je baby

Een wandelingetje, dagje dierentuin of boodschappen doen met je kleintje is érg leuk, maar niet altijd praktisch. Een draagzak is daar een goede oplossing voor! Je hoeft zelf niet de hele dag te sjouwen en voor je kindje is het ook erg fijn. Als je baby jouw stem hoort en jouw geur ruikt, dan voelen ze zich meteen veiliger en huilen ze minder snel. De bewegingen tijdens het wandelen werken ontspannend en veel baby’s vallen makkelijker in slaap.

Nieuw bij Prénatal: de BabyBjörn One Air

BabyBjörn heeft speciale draagzakken voor allerlei fases. Een luchtigere variant op de katoenen BabyBjörn Draagzak One is de One Air: ook een multifunctionele draagzak voor jouw kleintje tot 3 jaar. Ook deze variant is volledig in te stellen naar de bouw van je kleintje met bewegingsvrijheid van de armpjes en beentjes en zit erg comfy. One Air is dus als de One, maar heeft een hele fijne toevoeging: airy 3D mesh. Door de zachte en luchtige 3D mesh (materiaal dat ademt en snel droogt) is de draagzak erg kindvriendelijk. Handig voor tijdens de warme zomermaanden! Sinds kort is de One Air ook bij Prénatal verkrijgbaar in de kleuren zwart en silver.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer