Prenatal

Cybex Gazelle S kinderwagen: comfortabel en multifunctioneel

Ben je op zoek naar een comfortabele kinderwagen met allerlei handige snufjes? Dan is de Cybex Gazelle S kinderwagen echt iets voor jou! De Gazelle S kinderwagen groeit met je gezin mee en biedt super veel mogelijkheden van combinaties om kinderwagenzitjes, reiswiegjes of (door middel van adapters) Cybex autostoeltjes te bevestigen. De ideale kinderwagen dus om praktisch en in stijl mee op pad te gaan en je gemakkelijk zonder gedoe te kunnen verplaatsen.

Cybex Gazelle S kinderwagen

De Cybex Gazelle S kinderwagen is geschikt voor baby’s, peuters en kleuters tot en met een gewicht van 22 kg. De kinderwagen wordt geleverd inclusief reiswieg en comfortabel zitje. Gezinsuitbreiding? De Gazelle S kinderwagen is eenvoudig uit te breiden tot duo– of twin kinderwagen, zodat de wandelwagen heel makkelijk met je kindje meegroeit. Hiermee bespaar je een hoop centjes en kan je gezellig met één wagen met je kindjes op stap. De wagen heeft grote wielen die zijn uitgevoerd met goede vering waardoor de kinderwagen zowel voor jou als voor je kindje prettig rijdt. Aan het einde van jouw reis vouw je de kinderwagen eenvoudig op tot een compact pakket.  Op deze manier berg je hem gemakkelijk op en past ie zelfs in kleinere kofferbakken. Heel fijn!

Eindeloze mogelijkheden en standen

De Cybex Gazelle S kinderwagen heeft verschillende handige standen, maar blijft gemakkelijk in gebruik. Je kunt de wagen aanpassen naar jullie voorkeur. Zo is het zitje van de Cybex Gazelle S omkeerbaar. Dat betekent dat je het zitje zowel naar je toe als van je af gericht kunt gebruiken. De rugleuning van het zitje is met één hand verstelbaar en kan volledig plat waardoor je je kindje al vanaf jonge leeftijd in deze kinderwagen kunt vervoeren. De duwbeugel van de kinderwagen is in hoogte verstelbaar zodat zowel jij als je lange partner achter de wagen kunt lopen.

Ook is het een kinderwagen en kinderstoel in één. Door de vrij hoge zithoogte van de kinderwagen kun je je kindje makkelijk aanschuiven aan tafel en de wagen als kinderstoel gebruiken. Hoe handig! Naast de enorme kinderwagenmand kun je een afneembare boodschappenmand gemakkelijk op het frame klikken van de kinderwagen. Hierin kun je al je boodschappen en je benodigdheden  in kwijt. Geen gedoe meer van loshangende tassen aan de wagen die in de weg zitten.  De Gazelle S is er dus voor het gehele gezin en enorm praktisch!

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer