Prenatal

Comfortabel op pad met de nieuwe Maxi-Cosi Lila CP

De nieuwe Maxi-Cosi Lila CP is dé perfecte mix van comfort, stijl en gemak. Ideaal voor in de stad én off road. Aan alles is gedacht om een zo veelzijdig mogelijke kinderwagen te bieden met eersteklas comfort voor je kleintje en voor jou. Net zo knus als in jouw armen!

Maxi Cosi Coral

Comfy voor de állerkleinste

De nieuwe Maxi-Cosi Lila CP is al geschikt voor de aller kleinsten. De Lila CP heeft namelijk een ergonomische ShapeOfYou inlay voor het zitje die je kunt gebruiken tot je baby ongeveer 4 maanden oud is. Speciaal ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen. De voorgevormde uitsparing stimuleert de goede vorming van het hoofdje van je kleintje én een verwijderbaar kussen zorgt voor een juiste ergonomische houding van je pasgeboren kindje. Ook kan je mini heerlijk comfortabel slapen, want de schokabsoberende banden kunnen elke hobbel aan!

Beschermd op pad

Wordt je kindje wat groter? Ook dan is deze kinderwagen ideaal. De nieuwe Maxi-Cosi heeft een omkeerbaar kinderwagenzitje, waardoor je kindje naar jou óf naar de buitenwereld kan kijken. Is de kleine in slaap gevallen tijdens jullie dagelijkse wandeling? De geïntegreerde ‘nap keeper’ biedt optimaal comfort tijdens het dutje. De kap houdt het felle zonlicht en insecten op afstand wanneer jullie lekker samen op pad zijn. Het warmte-regulerende, omkeerbare matrasje heeft één kant van ademend ventilatiegaas voor verkoeling in de zomer en de andere kant is met warme fleece voor de koude winters.

Eenvoudig in gebruik

Op weg met de auto? Met de Lila CP kun je overal naartoe. Je kindje is in alle dagelijkse situaties eenvoudig in en uit het harnas te tillen én je kan de kinderwagen heel eenvoudig met één hand inklappen. De ruime, uitneembare boodschappenmand is daarnaast ideaal tijdens het shoppen!

De nieuwe Maxi-Cosi Lila CP is een praktische, wendbare kinderwagen. Ideaal om lange wandelingen te maken in het park, de stad en daarbuiten. Deze kinderwagen heeft alles zodat jij je geen je geen zorgen meer hoeft te maken over het comfort van je kindje!

Alle kenmerken op een rij

  • Ergonomische ShapeOfYou inlay voor het zitje
  • Geïntegreerde ‘nap keeper’ biedt maximaal comfort aan je baby wanneer jullie op pad zijn
  • Het thermo regulerende omkeerbare matrasje houdt je kindje koel in de zomer en warm in de winter.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer