Prenatal

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over de winactie en hoe je mee kunt doen.

Center Parcs Cottage

Bij Center Parcs vind je precies wat je nodig hebt, ook voor een babyvriendelijke vakantie. In je ruime cottage is alles bij de hand, net als thuis. Lekker makkelijk! In Het Meerdal in Limburg hebben ze sinds kort zelfs een Premium Baby Cottage met aparte babykamer. Beleef samen heerlijke momenten en maak mooie herinneringen. Voor het eerst plonzen in het zwembad, dieren spotten tijdens een boswandeling of babyvriendelijk uit eten in één van de restaurants. Alles is aanwezig zodat je in alle rust echt van elkaar kunt genieten.

En wat is er nou leuker dan dat je zo’n fantastisch verblijf kunt winnen? Alléén vandaag kun je deelnemen aan deze te gekke winactie. Heb jij vandaag 2 oktober bij Prénatal geshopt voor 50 euro of meer? Dan maak je kans als je je hieronder aanmeldt en een foto toevoegt van je kassabon of bevestigingsmail. Wie weet geniet jij binnenkort met jouw gezin in een prachtige cottage bij Center Parcs!

Alles op een rijtje:

Prijs: gratis verblijf in een Premium Baby Cottage op Het Meerdal

  • 4-persoons Premium Baby Cottage
  • Het Meerdal (Noord-Limburg)
  • Midweek (maandag-vrijdag) of weekend (vrijdag-maandag)
  • Geldig tot 1 jaar na uitgifte m.u.v. schoolvakanties en feestdagen
  • Inclusief opgemaakte bedden en toeristenbelasting

 

Center Parcs logo

 

 


 

Aanmeldformulier winactie Center Parcs Het Meerdal

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Bedrag moet 50 euro of hoger zijn.

*Verplicht veld

Meer artikelen over winacties

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer