Prenatal

Let’s play met het leukste buitenspeelgoed

Het zonnetje schijnt, de warme jassen kunnen aan de kapstok en het buitenspeelgoed komt de schuur uit. Tijd voor buitenspelen! Een loopfiets, glijbaan of een opblaaszwembad: grote kans dat je je kleintjes hierdoor niet meer binnen ziet. Check ons leukste buitenspeelgoed en let’s play! 

Lekker scheuren

Tring, tring..daar komt je kleine aangesjeesd! Kleintjes vinden het vaak leuk om zelfstandig te spelen – zonder hulp van papa of mama. Een driewieler of loopfietsje is daar perfect voor. Ze kunnen zelfstandig trappen (en jij loopt er stiekem achteraan om alles in de gaten te houden). Een ander voordeel van dit fietsje: het is supergoed voor de motoriek van je kindje. Kijken, sturen en trappen tegelijk: een goede voorbereiding op het echte werk!

Loading

Waterpret

Spetter, spatter, spater! Spelen met water is altijd leuk en al helemaal met waterspeelgoed. Is het zo warm buiten dat je kleine bijna niet vooruit te branden is? Een zwembadje in de tuin is hiervoor de perfecte oplossing: even lekker afkoelen! Naast een opblaaszwembad kan je natuurlijk op nog veel meer andere manieren waterpret hebben. Wat dacht je van een ballenbad? Hiermee heeft je kleintje de grootste lol: ballen uit het zwembadje gooien en er weer in stoppen.

Loading

Groot buitenspeelgoed

Pak het grootser aan met een ballenbad of een picknicktafel! Natuurlijk is het extra fijn als het zomers weer is en je kleine in de tuin kan voetballen of in het ballenbad zit, maar ook met minder weer kunnen kids zich goed vermaken met dit grote buitenspeelgoed. Vooral een picknicktafel is superleuk voor je dreumes in de zomer: heerlijk om aan te knutselen, tekenen of eten.

Loading

Zand en strand

Voor de kleine zandmonstertjes is er genoeg keuze uit divers strandspeelgoed. Zandkastelen bouwen? Geef ze een emmertje en schepje en ze zijn de hele middag zoet. Tip: vergeet bij een stranddag vooral geen strandtentje mee te nemen. Superhandig voor als je mini een dutje wilt doen, maar ook om alle babyspulletjes uit de zon te houden. Extra fijn: het is een inklapbaar tentje met UV 50+ filter.

Loading

Klein speelgoed

Hoe kleiner het speelgoed, hoe meer je voor je mini kan meenemen als jullie een dagje weggaan. Denk hierbij aan een bal of een mandje met ander klein speelgoed. Superleuk en het neemt niet zoveel ruimte in beslag. Win-winsituatie voor jou en je kleine!

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Er samen tussenuit op de vernieuwde parken van Center Parcs

Helaas zit een verre bestemming er dit najaar niet in, maar gelukkig kun je ook heel goed vakantie vieren in eigen land, veilig én...

Lees meer

Spetter, pieter, pater, lekker in het water

Lekker spelen in én met water! Ideaal als de temperaturen buiten zomerse waarden bereiken en je wat actiefs wil doen met de kleine. Lees...

Lees meer

WIN! 10x strandtentje zeedieren Prénatal

Dit vrolijke Prénatal strandtentje heeft een UV 50+ filter waardoor hij perfect is voor op vakantie en op het strand. Het tentje is inklapbaar...

Lees meer