Prenatal

Bugaboo Ant: de ideale reisgenoot voor jou en je kleintje

Bugaboo heeft alle kennis en ervaringen gebundeld om dé reiskinderwagen te ontwerpen voor jouw kleintje. Met de Bugaboo Ant kan je stijlvol, veilig én praktisch op pad. De kleine wielen maken de wagen super wendbaar. Perfect voor in de stad of het openbaar vervoer! 

Bugaboo Ant

Het compacte formaat van deze Bugaboo Ant is natuurlijk al superhandig. Als de wagen is opgevouwen kan hij namelijk handig mee als handbagage in het vliegtuig. Ook comfort staat op de eerste plaats bij deze reiskinderwagen. Door de goede vering en de topkwaliteit van de wielen is een onbezorgd ritje in deze wagen gegarandeerd, maar ook het omkeerbare stoeltje is perfect. Je kan de stoel namelijk makkelijk omdraaien zodat je mini naar jou kan kijken. Hierdoor kan jouw kleintje lekker van de buitenwereld genieten én papa of mama dicht in de buurt hebben. Dit geeft je kindje vertrouwen en rust.

Slimme functies

Dat reizen met kindjes een uitdaging is; dat hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Daarom is de Bugaboo Ant voorzien van allemaal slimme functies. Er is bijvoorbeeld een toegankelijk bagagevak zodat je de paspoorten én flesjes makkelijk bij de hand hebt. Ook als de kinderwagen is opgevouwen kan je bij dit vak. Superhandig! Daarnaast is de duwbeugel verstelbaar wat natuurlijk erg fijn is voor ouders die wat langer zijn. De laatste slimme functie is dat de opgevouwen Bugaboo Ant makkelijk mee te nemen is als een trolley. Zo hoef je de kinderwagen niet meer te tillen, maar kan je deze makkelijk laten rollen.

Van baby tot peuter

Vanaf de geboorte van jouw kleintje kan je – in combinatie met de Bugaboo Bee Cocon –  deze reiskinderwagen al gebruiken. Het stoeltje kan namelijk helemaal plat en door Cocon wordt jouw kleintje beschermt. Zodra je kindje kan zitten komt het optimale gemak van deze wagen écht naar voren. Je kindje kan nu namelijk lekker om zich heen kijken en papa en mama zien, maar ook een dutje is geen probleem want je kan de wagen nog steeds helemaal platleggen.

Accessoires

Zoals je gewend bent van Bugaboo kun je ook weer verschillende accessoires toevoegen aan de kinderwagen. Zo zijn er voor deze speciale Ant de volgende accessoires; Bugaboo Ant Organizer, Bugabo Ant Voetenzak, Bugaboo Ant regenhoes én de Bugaboo Ant transporttas. Dankzij de geïntegreerde bevestigingspunten kan je het Bugaboo meerijdplankje en de Bugaboo cupholder ook aansluiten op deze Ant. Laat die reis maar beginnen!

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer