Prenatal

Veilig oud en nieuw vieren met de BV-71 gehoorbeschermer van Alecto Baby

De jaarwisseling staat weer voor de deur! En wie denkt aan oud en nieuw, denkt automatisch aan vuurwerk. Heel leuk natuurlijk, maar niet als je denkt aan het gehoor van je kleintje. Al die knallen kunnen namelijk erg schadelijk zijn voor het gehoor van je mini. Met de BV-71 gehoorbeschermer van Alecto Baby kun je je kindje met een gerust hart naar het vuurwerk laten kijken zonder dat hij of zij een gehoorbeschadiging oploopt.

Goede oorbescherming

Het gehoor van een kindje is nog volop in ontwikkeling en daarom is het extra belangrijk om dit goed te beschermen. Je wilt natuurlijk niet dat je kleintje op jonge leeftijd al gehoorbeschadiging oploopt. Niet alleen met een festival heb je te maken met harde muziek, ook tijdens Oud en Nieuw krijgen je oren met vele decibellen te maken. Vaak vind jij dit al hard, laat staan je kleine hummel. Een gehoorbeschermer van Alecto Baby is hiervoor de perfecte oplossing. De gehoorbeschermers zijn speciaal voor kids vanaf 18 maanden tot 12 jaar.

Licht én inklapbaar

De BV-71 gehoorbeschermer is licht en inklapbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen – ideaal voor een festival of ander evenement waar je heen gaat met je kleintje. Door de vrolijke mintkleur ziet de gehoorbeschermers er ook nog eens leuk uit!

Alle voordelen op een rijtje

  • De gehoorbeschermer dempt de luide geluiden, maar sluit je kindje niet af van geluiden uit de omgeving
  • Het heeft een geluidsreducering van 25.4 dB
  • De pasvorm is universeel en is geschikt voor kleintjes vanaf 18 maanden
  • Door de zachte hoofdband en de 2-puntbevestiging voelen de oorkappen erg comfortabel aan
  • De oorbeschermer is makkelijk in te klappen, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer