Prenatal

Babykamer inrichten? Dit zijn dé babykamertrends voor 2021

Het inrichten van de babykamer is een leuke, maar flinke klus en kan je aardig wat hoofdbrekens opleveren. Welke kleuren kies je? Wat voor thema? Wat zíjn de trends eigenlijk? Geen zorgen, wij zetten de babykamertrends voor 2021 op een rij.

Babykamertrends

Algemene trend: nature rules

Voordat we op de individuele trends ingaan, eerst even een algemene trend die we al veel zien en zich doorzet de komende periode: natuurlijke invloeden. Hout, rotan en jute, botanische prints, jungle thema; nature rules de komende tijd. En daar is niks mis mee, toch? Een erg leuke trend waar je makkelijk een eigen twist aan kunt geven. Hieronder gaan we alle trends los bespreken, zodat jij makkelijk kunt bepalen welke babykamertrend het beste bij je past!

De babykamertrends voor 2021

Trend 1: Calm Nature

Met neutrale kleuren en natuurlijke materialen kom je samen met je kleintje helemaal tot rust in zijn of haar kamertje. Combineer lichte aardetinten met camel, donkerbruin of zwart en mix zachte materialen met meer structuur, zoals rotan. Onze Tiny Wildlife collectie past perfect in deze stijl en met een zelfgemaakte hanger met natuurlijke materialen zoals hout en veren, maak je het helemaal af. Houd deze natuurlijk wel altijd buiten het bereik van je kleintje, voor alle veiligheid.

Verenhanger

Trend 2: Evergreen

Houd jij ook zo van de natuur? Dan voel je je in dit kamertje vast helemaal thuis. De groene en bruine tinten gemixt met zwart geven een stoere uitstraling, terwijl de bladprints zorgen voor een avontuurlijk, jungle gevoel. Ga met je kleintje op pad, vind een blad… en stempelen maar! Zo’n zelfgemaakte poster is de finishing touch in dit stoere kamertje.

Evergreen

Van links naar rechts: Pyjama palmbladerenMandje zwart – Nijntje knuffel 

Trend 3: Happy Sunrise

Zachte kleurtjes en gezellige prints geven jou en je kleintje lekker veel energie. Om samen vrolijk van te worden! Pasteltinten zijn nog steeds een echte hit als het aankomt op het inrichten van het kamertje voor jouw kleintje. Door de basis rustig te houden en te werken met leuke, gekleurde accessoires creëer je in een handomdraai een fijn plekje voor jouw mini. Tip: wees lekker creatief met kleurrijke pompons en maak ze bijvoorbeeld vast aan een (opberg)tas die je op de kamer van je kindje kunt hangen. Let wel op de veiligheid en houd ze altijd buiten het bereik van je kleintje.

Happy Sunrise

Van links naar rechts: Mand geelRomperHappy Horse knuffel

Loading

Meer artikelen over kinderkamer

Babykamer inrichten? Dit zijn dé babykamertrends voor 2021

Het inrichten van de babykamer is een leuke, maar flinke klus en kan je aardig wat hoofdbrekens opleveren. Welke kleuren kies je? Wat voor...

Lees meer

5 tips voor veilige dutjes met Airgosafe van ABZ

Een goede en veilige nachtrust is voor je kleintje superbelangrijk. In dit blog delen we de beste tips voor een veilige nachtrust van Airgosafe.

Lees meer

Houd je kleintje lekker warm deze winter met de nieuwe collectie van Jollein

Brrr, de koude dagen zijn weer in aantocht! Gelukkig heeft Jollein twee leuke nieuwe collecties bed & badtextiel uitgebracht om jouw kleintje lekker warm...

Lees meer