Prenatal

Altijd en overal comfortabel kolven met Philips Avent

Als het lukt om je kindje borstvoeding te geven is dat superfijn, maar het is niet altijd makkelijk te combineren wanneer je weer moet werken, gaat sporten of een dagje met vriendinnen weggaat. In deze gevallen biedt een borstkolf uitkomst! Met de Philips Avent borstkolven kun je waar en wanneer het jou uitkomt op een comfortabele manier moedermelk afkolven om op een later tijdstip aan je kleine te voeden.

Een ontspannen houding

Het blijft een wonder hoe moedermelk zich aanpast aan de behoeften van je pasgeboren kindje. Het unieke ontwerp van de Philips Avent borstkolven zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles of beker stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Hierdoor kun je gemakkelijker zitten tijdens het kolven en hoef je niet voorover te leunen om te zorgen dat alle melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat de melk makkelijker te laten stromen.

De zachte en warme massagekussens stimuleren de melkafgifte zonder naar voren te leunen. Dit bevordert de melktoevoer en zorgt ervoor dat het aangenamer is om de melk af te kolven. De satijnzachte structuur van het massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Het massagekussen imiteert het zuigen van je baby, voor een zachte stimulatie van de moedermelk.

Stilste elektrische borstkolf ooit

Elektrisch kolven is minder inspannend en efficiënter dan kolven met de hand. De Philips Avent Ultra comfort borstkolf is de stilste borstkolf in het assortiment van Philips. Indien je voor een dubbele borstkolf kiest, kun je beide borsten tegelijk kolven. Dit bespaart tijd en bevordert de melkproductie!

Psst… shop de Philips Avent Ultra Comfort borstkolven nu in onze webshop en ontvang een gratis Philips Avent Natural new born starterset inclusief 4 Natural flessen in verschillende maten t.w.v. €29.99.

Loading

Meer artikelen over Borst- en flesvoeding voor je baby

9 dingen die je van tevoren moet weten over borstvoeding

Borstvoeding geven – het líjkt zo simpel. Hongerige baby, tepel erin, even sabbelen = tevreden baby. Helaas is deze formule zelden van toepassing. Vooral...

Lees meer

Alles wat je wilt weten over borstkolven

Even over (borst)kolven.. we gokken zo dat je daar nog niet echt mee bezig bent/was tijdens je zwangerschap, maar niet geheel onbelangrijk! Wellicht weet...

Lees meer

Keep calm… Even over borstvoeding

De zwangerschapstest liegt niet: je bent zwanger! Waarschijnlijk ben je de eerste periode vooral bezig met fantaseren en leef je van echo naar echo:...

Lees meer