Blog

AeroSleep + Puckababy = de droomcombinatie voor veilig slapen 

Publicatie: 23 april 2019
Dit artikel is gesponsord door AeroSleep en Puckababy

Als kersverse ouders genieten van een heerlijke nachtrust? Het lijkt een droom, maar met AeroSleep en Puckababy wordt dit misschien wel werkelijkheid! De twee merken hebben samen één missie: kindjes beter én veilig laten slapen. Dat maakt hun producten onmisbaar in je babyuitzet. Benieuwd hoe? Lees snel verder! 

 

Musthaves in jouw babyuitzet

Heel wat papa’s en mama’s maakten al spontaan deze combinatie, maar eerder dit jaar gingen AeroSleep en Puckababy ook echt samen verder binnen één bedrijf. Zo kunnen ze nog meer kindjes (én hun ouders) veilig laten doorslapen. AeroSleep en Puckababy maken hiervoor gebruik van de meest duurzame en kwalitatieve materialen. Alle producten zijn Öko-Tex (test- en certificeringssysteem voor textiel) gecertificeerd, geproduceerd in Europa en wetenschappelijk getest volgens de strengste normen voor baby veiligheid. Helemaal safe dus!

Veilig slapen volgens AeroSleep

Een AeroSleep matraspakket is altijd een kwaliteitsmatras mét de originele 3D Beschermer met AeroSleep technologie. Met het nieuwe, door mama’s bekroonde Evolution PREMIUM pakket biedt AeroSleep bovendien verlichting bij veel voorkomende babykwaaltjes, zoals buikkrampjes, spugen en verkoudheid. Schuin slapen is dan een veel gegeven advies. Dit nieuwe PREMIUM matras vorm je in een handomdraai om naar een hellend matras. Een veilige oplossing zonder losse onderdelen in bed. Onmisbaar dus voor een veilige en gezonde slaapomgeving!

Luchtig en veilig inbakeren met Puckababy

De fijne inbakerdoekjes van Puckababy bieden je baby de nodige geborgenheid om goed te kunnen slapen, zonder dat het strak zit. Met de armpjes los in het inbakerdoek voelt dit als een fijn coconnetje en geeft het jouw kindje toch de begrenzing die het nodig heeft om rust te vinden en vast te houden. De extreem lage TOG waardes wijzen uit dat Puckababy de luchtigste vorm van inbakeren is. Dit maakt de Puckababy geschikt voor het hele jaar!