Prenatal

Aan tafel met de nieuwe Nijntje eet- en drinkproducten

Aan tafel! Samen eten met je kleintje is natuurlijk reuze gezellig en het is dan ook een fijn moment tussen jou en je kindje. Met de nieuwe eet- en drinkproducten van nijntje wordt het dagelijkse eetmoment een echt feestje! 

Aan tafel met de nieuwe Nijntje eet- en drinkproducten

Drinkbekers

De rietjesbekers zijn super functioneel vanwege het gewichtje onderaan het rietje. Hierdoor kan jouw kleine uit alle standen drinken. De 360° bekers zijn ook nog eens heel handig om te oefenen op het drinken uit een gewone beker en lekken niet. Win-win!

Bakjes en lepeltjes

Dat is nog eens wat je noemt handig: de warmtegevoelige lepeltjes uit de collectie veranderen van kleur bij aanraking met te warm eten. Zo weet je zeker dat je kleintje zijn of haar mond niet verbrandt. De lepels hebben een ‘voetje’ waardoor de lepel niet het oppervlakte raakt; ook hygiënisch dus!

De sets van zes bakjes of potjes met deksel zijn erg handig om mee te nemen of voeding mee in te vriezen. De bakjes kunnen ook in de magnetron worden gebruikt. De bijpassende set van zes extra lange lepels liggen fijn in de hand en door het lange handvat kun je overal makkelijk bij.

Zonder te knoeien

De vrolijke ijslolly is superhandig om vers geprakte groente of fruit in te stoppen. Zo krijgt je kindje op een leuke manier gezond voedsel binnen! De drinkpakjeshouders zijn handig om knoeien met drinkpakjes te voorkomen en leuk voor je kindje om uit te drinken. Heeft je mini last van doorkomende tandjes? De leuke bijpassende bijtringen uit de collectie zorgen voor pijnverzachting en zijn leuk voor je baby om mee te spelen!

Loading

Meer artikelen over Eten en drinken

Getest! De Stokke® Clikk™ kinderstoel

Aan tafel! Ken jij de Stokke Clikk kinderstoel al? Een compact en licht ontwerp, die je in één minuut in- en uit elkaar haalt....

Lees meer

“Mag je sushi als je zwanger bent?”

Zomaar een vraag die ze bij Nutricia Kindervoeding Service regelmatig krijgen. Charlotte en Mariëlle werken er als voedingskundigen. Ze zijn 24/7 bereikbaar voor de...

Lees meer

De kinderstoel met stijl: maak kennis met de Bloom Fresco!

Een multifunctionele kinderstoel mét hoogwaardig design: dat is de Bloom Fresco kinderstoel. Deze kinderstoel is super praktisch en verstelbaar, waardoor hij te gebruiken is...

Lees meer