Prenatal

11 handige Vaderdagcadeaus voor papa’s (to be)

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa’s, bonuspapa’s én papa’s to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke Vadercadeaus (of verwen jezelf als papa, kan natuurlijk ook). Deze spullen zijn niet alleen leuk om te geven óf krijgen, maar ook erg leuk en handig om te hebben! Ga je voor een stoere gadget of lees je je liever even in wat je allemaal kan verwachten?

Vaderdag

 

1. Samen boekjes lezen: Papa is de allerbeste

Even samen zijn met je kleintje, het is misschien wel het meest waardevolle moment van de dag. Samen lezen is niet alleen hartstikke leuk, maar óók heel leerzaam voor je kleintje. Dit boekje gaat over papa’s en het is een boekje vól liefde. Hoe leuk om cadeau te geven aan papa?

2. Beluister het hartje met deze hoorn

Wat een mooi gevoel is dat – als je het hartje van jouw eigen baby kan horen. Plaats deze hartjeshoorn op haar buik en luister of je het hartje kan horen. Nog even wachten en je kan jouw baby in je armen sluiten.

 

3. Pas op mensen, baby on board!

Met dit leuke veiligheidsbordje laat je aan iedereen weten dat jij nu een baby hebt als je hem in je auto hangt. Laat die bumperklevers lekker op afstand blijven, want jij vervoert het meest kostbare wat er is.

4. Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun

Leer alle termen die bij een zwangerschap komen kijken – ja, na het lezen van dit boek weet jij alles wat je niet wilde weten. Van tepelhoedjes tot indalen. Bluf jezelf door de zwangerschap met dit humoristische boekje van schrijver Kluun.

5. Alles meenemen in een stoere luiertas

Loop jij als papa liever niet over straat met een luiertas met bloemetjesprint?! Gelukkig hebben we ook stoerdere luiertassen én zelfs in de vorm van een rugzak, als je dat fijner vindt. Alle hydrofiele doeken, billendoekjes en luiers passen hier gemakkelijk in, dus jij hebt altijd alles bij de hand als je je papadag hebt.

6. Een balletje trappen met deze pluche voetbal

Je weet al dat jouw baby later een echte voetballer wordt nu hij of zij steeds tegen mama’s buik aan het schoppen is. Als jouw baby later eenmaal groot genoeg is, dan komt deze knuffel voetbal goed van pas om binnen alvast te oefenen met een balletje trappen. Wie maakt het eerste een goal?

7. Je baby dichtbij met deze draagzak

De MyCarrier draagzak van Stokke biedt jou de mogelijkheid om jouw baby dicht tegen je aan te hebben. Deze draagzak ziet er stoer uit dus helemaal geschikt voor een papa (to-be). En voor de mama’s natuurlijk ook. Gelukkig is hij makkelijk verstelbaar en dus voor iedereen geschikt.

8. Leuk om te hebben: de love papa sokken

Niets zo schattig als Love Papa sokjes om de newborn voetjes van je kleintje. Een subtiel, maar lief statement: papa is de állerliefste.

 

9. Zorg dat je gezien wordt met de Easywalker Jackey

Deze stoere Easywalker Jackey buggy is helemaal papa proof! De kinderwagen is superlicht en is heel makkelijk te bedienen. Als hippe papa kan je hier zeker mee gezien worden. Bovendien kan ‘ie ook mee als handbagage in het vliegtuig. Ideaal voor de vader die van reizen houdt.

10. Leer alle in’s en out’s met dit handige boek

Dit boekje bevat hilarische vergelijkingen tussen een militair kamp en het krijgen van een baby. Zo maak je het basiskamp (het huis) klaar, bereid je je voor op nieuwe rekruten (de baby) en ben je bezig met bomopruimingen (luier verschonen).

11. Waak over je baby met de babyfoon van Luvion

Als de baby er eenmaal is wil je hem of haar vast goed in de gaten houden. Met deze luxe babyfoon kan jij jouw baby goed zien. Via de gratis app kun je vanaf iedere locatie, via een privé-connectie, je kindje bekijken en beluisteren. Wil je graag een notificatie als je kindje wakker wordt? Dat kan ook! Deze babyfoon heeft zoveel functies dat je onbezorgd beneden tv kan kijken, terwijl je baby ligt te slapen.

Loading

Meer artikelen over Zwanger

Kerstdagen + zwanger = snel deze tips lezen!

Misschien waggel je al rond als de Kerstman, of misschien kun je er juist nog niks van zien. Hoe dan ook: deze feestdagen wordt...

Lees meer

5 tips bij het kopen van zwangerschapskleding

Je hebt net jullie blijde nieuws wereldkundig gemaakt en ja, om eerlijk te zijn ga je dat buikje nu ook wel steeds meer zien....

Lees meer

Nu al puffen: 5 verkoelende tips voor mom’s-to-be

Hitteplan! Het belooft komende week aardig warm te worden. Normaal duik je meteen een terras op of ga je richting strand, maar (hoog)zwanger is...

Lees meer