Blog jij mee?

Wat neem je mee naar het ziekenhuis voor je bevalling

Contributors gezocht!

Prénatal heeft een nieuwe blog. En daarom zijn we op zoek naar enthousiaste (a.s.) ouders die het leuk vinden om eenmalig of vaker mee te schrijven met onze redactie!

Heb jij leuke ideeën voor een artikel op het gebied van mama of papa worden en zijn en alles wat er bij hoort? Dan willen we van jou horen! Hieronder vertellen we je meer over wie en wat we zoeken.

PS. Heb je een tip voor een leuk onderwerp of artikel wat je ons wil laten uitpluizen? Tip dan onze redactie hier!

Wie zoeken we?

Iedereen! Van ‘first time’ mama’s en papa’s tot de meest ervaren ouders en opa’s en oma’s. Of wie weet ben jij als vriendin midden in een babyboom inmiddels dé kraamcadeau expert, als health guru dé expert op het gebied van gezond eten voor baby’s en peuters of als yogini dé expert om mindful zwanger te zijn.

We roepen alle lezers, schrijvers, insta-mommy’s en bloggers op die het leuk vinden om te schrijven en (foto of video) content te maken. Ervaring is fijn maar absoluut geen must, ‘all you need is love’ voor de kleintjes en heel veel enthousiasme. Alle contributors komen op de ‘over ons’ pagina bij de redactie te staan, en bij het artikel natuurlijk alle credits voor jou : )

Wat voor soort content zoeken we?

Blog mee om met alle andere (a.s.) ouders jouw inspiratie & tips en persoonlijke ervaringen te delen. De onderwerpen op de Prénatal blog lopen uiteen van positie- en babyfashion, lifestyle, eropuit met je kleintje, body & beauty, gezondheid en eten en alle mijlpalen (en kwaaltjes, helaas) tijdens je zwangerschap, met je baby en in je nieuwe leven als ouders.

Heb je nu al een leuk idee?
Meld je dan snel aan via het contactformulier onderaan de pagina!

Tips & Inspiratie

Soms is niets fijner dan de wijze woorden van een mede-mama of papa. Heb jij tips of een leuk onderwerp wat je wil delen met andere mede-ouders? Een paar voorbeelden:

  • Tips om je kleintje (en jezelf) beter te laten slapen
  • Leuke manieren om de komst van je kleintje aan te kondigen
  • Inspiratie en ideeën voor de babyshower
  • Tips hoe je als papa
  • Tips voor op vakantie gaan met het vliegtuig met je baby
  • Tips voor als je zwangerschap GEEN roze wolk is
  • Ultieme tips om zwangerschapskwaaltjes te verlichten
  • Do’s en don’ts als je peuter liever met het eten speelt dan eet 🙂
  • etc!

Persoonlijke ervaringen  

Momlife
Ben jij zwanger of heb je net een kleintje, en wil je ook buiten je eigen Instagram en Facebook delen wat je bezig houdt? Doe dan mee aan de ‘momlife’ diary. Je geeft dan een kijkje in je leven door foto’s te delen van je daily life als (a.s.) mommy.

Dadlife
Het is gelukkig flink achterhaald dat het alleen maar om de vrouw draait bij de komst van een baby. Ook de wereld van de man staat (soms letterlijk) helemaal op z’n kop. En doet de man meer dan alleen de autostoel uitzoeken en een keertje mee naar pufcursus. Deel jij vanuit papa perspectief wat jou bezig houdt (en wat liever niet…) bij de komst van je kleintje of als je kleintje net geboren is?

Opa & Oma life
Als opa en oma zit je tegenwoordig vaak niet meer ‘te wachten’ tot wanneer je kleinkinderen op bezoek komen. Veel opa’s en oma’s zijn tegenwoordig tweede ouders geworden en DE experts op het gebied van oppassen, leuke dingen doen en een tweede opvoeding (waarbij de kleintjes vaak lekker verwend worden ;).

Blog mee. Meld je hieronder aan!

Je ontvangt van ons binnen 1-2 weken een reactie van ons.

(indien je deze hebt)

Verkennen

Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.