The best day ever met Joolz Day³


Ah hoe leuk is dat, samen met je (schoon)vader een wandelingetje maken met de kleine? Met de Joolz Day³ is dat geen probleem! Van een gezellige picknick in het park tot een snelle lunchafspraak in de stad: met de Joolz Day³ wandel je eenvoudig overal naartoe. Zo manoeuvreer je niet alleen soepel over de meest lastige weggetjes, ook is hij stijlvol en daardoor een absolute eyecatcher!

Stylish leatherette beugels

Natuurlijk wil je niet alleen een wagen die functioneel is, maar ook eentje waarmee je de show steelt. Dankzij de hoogwaardige look en eigenschappen van de Joolz Day³ combineer je stijl met functionaliteit. Zo is de wagen afgewerkt met leatherette duw- en veiligheidsbeugels in bruin, donkerbruin of zwart. Hierdoor is hij dé kinderwagen voor jou als ouder die er graag stylish verantwoord bij loopt. De Day³ is verkrijgbaar in de collecties:

  • Joolz Day³ Quadro (Grigio en Nero);
  • Joolz Day³ Studio (Midnight blue, Graphite grey, Amazing grey);
  • Joolz Day³ Earth (Hippo grey, Camel beige, Elephant grey en Parrot blue).

Van doorkijkventilatie tot goede zithouding

De wieg heeft een handige doorkijkventilatie waardoor je kleintje altijd omringd is met frisse lucht. Het hoofdkussen in het matras en de verstelbare voetensteun bieden extra steun voor het hoofdje en de voeten van de kleine. Zo zit je kindje altijd lekker én in een goede houding. Een andere leuke bijkomstigheid is dat je de Joolz Day³ rechtop kunt opbergen. Zo is hij zelfs geschikt voor in de kleinste stadsappartementjes!

Belangrijkste ‘design features’

Voor het gemak hebben we de belangrijkste ‘design features’ van deze hippe wagen onder elkaar gezet:

  • Doorkijkventilatie in de wieg & hoofdkussen in matras;
  • Soepele vering;
  • Hoge wieg en stoel (daardoor op tafelhoogte);
  • Verstelbare voetsteun & gordel;
  • Compacte inklapmogelijkheid;
  • Mogelijk om staand op te bergen.

Levenslange garantie op de Joolz Day³

Daarnaast lanceert Joolz met de Joolz Day³ een levenslange garantie op de kinderwagen. Dit geldt óók voor de andere modellen de Joolz Geo² en de Joolz Hub. Het enige wat je hoeft te doen is je nieuwe Joolz kinderwagen binnen zes maanden na aankoop online te registreren, daarna ben je klaar om voor altijd van deze service te genieten.

Wil jij binnenkort met deze hippe wagen de straat op? Je shopt ‘m nu in één van onze winkels of online!

geen reacties

laat hier je reactie achter!