Bescherm je kleintje met de BV-71 gehoorbeschermer van Alecto

Alecto gehoorbeschermers

Het festivalseizoen is losgebarsten! Lekker genieten van een hapje en een drankje samen met de kids onder het genot van gezellige muziek. Maar wie zijn kleine meeneemt naar een muziekfestival doet er verstandig aan goede gehoorbescherming mee te nemen (en vergeet hierbij je eigen oordoppen niet). De BV-71 gehoorbeschermers van Alecto zijn daar perfect voor! Zo kunnen jij en je kleintje beide genieten van het festival zonder gehoorbeschadiging. 

Goede oorbescherming

Het gehoor van een kindje is nog volop in ontwikkeling en daarom is het extra belangrijk om dit goed te beschermen. Je wil natuurlijk niet dat je kleintje op jonge leeftijd al gehoorbeschadiging oploopt. Niet alleen met een festival heb je te maken met harde muziek, ook tijdens Oud en Nieuw krijgen je oren met vele decibellen te maken. Vaak vind jij dit al hard, laat staan je kleine hummel. Een gehoorbeschermer van Alecto is hiervoor de perfecte oplossing. De gehoorbeschermers zijn speciaal voor kids vanaf 18 maanden tot 12 jaar.

Licht én inklapbaar

De BV-71 gehoorbeschermer is licht en inklapbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen – ideaal voor een festival of ander evenement waar je heen gaat met je kleintje. Door vrolijke kleurtjes als groen, blauw, roze en oranje zien de gehoorbeschermers er ook nog eens leuk uit!

Alle voordelen op een rijtje

  • De gehoorbeschermer dempt de luide geluiden, maar sluit je kindje niet af van geluiden uit de omgeving
  • Het heeft een geluidsreducering van 25.4 dB
  • De pasvorm is universeel en is geschikt voor kleintjes vanaf 18 maanden
  • Door de zachte hoofdband en de 2-puntbevestiging voelen de oorkappen erg comfortabel aan
  • De oorbeschermer is makkelijk in te klappen, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen