Spetter spat, spelen in het bébé-jou thermobad

Bébé-Jou thermobad

Even een relaxt momentje voor je kleintje, maar ook voor jou. Dat kan met het thermobad van bébé-jou. Je kleine spruit geniet heerlijk in het warme water en jij hebt tijdens het badderen alles onder controle, want dit luxe babybadje heeft een ingebouwde thermometer, zodat je continue de temperatuur van het water in de gaten kan houden. 

Veiligheid en comfort op #1

Jij als mama of papa van een kleintje vindt veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkst, bébé-jou vindt dit ook. Daarom zijn alle bébé-jou (thermo)baden en badstandaarden voorzien van  een innovatief kliksysteem. Hierdoor zet je het bad heel makkelijk met twee klikken vast op de standaard. Als het badje eenmaal is vastgeklikt zit ‘ie super vast. Is het badder-speelkwartier over? Dan klik je net zo gemakkelijk het bad weer los aan de onderzijde van de badstandaard.

De badstandaard maakt het badderen niet alleen veilig, maar ook hartstikke comfortabel voor jou. De standaarden zijn namelijk verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Wel zo prettig, zodat je zelf ook ontspannen staat tijdens het badderen. Het badderen moet natuurlijk niet alleen relaxt zijn voor de kleine maar ook voor mama en papa.

Bébé-Jou thermobad
Bébé-Jou thermobad

Wauw, super praktisch!

De thermobaden van bébé-jou hebben naast de handige badthermometer ook twee dispensers voor shampoo en zeep. Wauw, wat een luxe allemaal! Zo waant jouw kleintje zich in een heuse ‘baby-spa’ 🙂 . Ook praktisch! De meegeleverde badslang, welke je gemakkelijk onderaan het bad vastmaakt. Je hoeft nu alleen de ingebouwde badthermometer iets omhoog te duwen en het water loopt langzaam uit het bad in bijvoorbeeld de bébé-jou luieremmer. Je hoeft dus niet meer onhandig met een vol bad te sjouwen!

Word jij ook al zo enthousiast als wij? 😀

Alle kleuren van de regenboog

Oké … Misschien niet ALLE kleuren, maar bébé-jou heeft wél veel verschillende kleuren thermobaden. Ook de badstandaarden zijn in al deze kleuren verkrijgbaar. Zo kan je een thermobad en badstandaard kiezen, helemaal in de stijl van jouw bad- of babykamer. How awesome!

Check alle kleurtjes van thermobaden en badstandaarden!

Shop het bébé-jou thermobad en de badstandaard

Bebe-Jou Thermobad wit

bébé-jou thermobad wit
€47,99

Bebe-Jou Badstandaard mint

bébé-jou badstandaard mint
€39,99

Bebe-Jou Thermobad uni

bébé-jou thermobad uni
€47,99

Bebe-Jou Badstandaard wit

bébé-jou badstandaard wit
€39,99