Back 2 school met Nûby’s eetgerei en drinkbekers

Back 2 school met nuby
Het eind van de Nederlandse zomer is in zicht – wat betekent dat de scholen weer gaan beginnen! Misschien gaat jouw kleintje dit jaar voor het eerst naar de opvang óf kijkt ie er weer naar uit zijn of haar vriendjes terug te zien. Ontdek in deze blog dé eet- en drinkmusthaves van het fijne merk Nûby.

Om die overgang naar een nieuwe omgeving extra leuk te maken voor je kindje, heeft Nûby heel wat vrolijke bewaarpotjes, kinderborden en antilekbekers. Alle producten zijn BPA-vrij en zijn zo ontwikkeld dat je kindje er op zijn eigen tempo mee kan opgroeien.

Comfortabel drinken

Vooral tussen het spelen en rennen door is een handige drinkbeker goed om mee te geven aan je kleintje. Ze zijn grote fan van de antilekbeker met ‘monsterfiguurtje’. Ontworpen naar de vorm van kleine handen én met een rietje dat beschermd tegen besmetting. Raakt jouw kindje de drinkbeker vaak kwijt, dan is deze drinkbeker met draagriem handig.

Handige hulpjes bij eten

Met een stel leuke bordjes en bestekjes is je kleine spruit weer helemaal klaar om terug naar de opvang of naar school te gaan. Zo zijn er voor de allerkleinsten warmtegevoelige lepeltjes met een zachte rand, terwijl de zelfstandige eters met het oefenbestek zélf de uitdaging kunnen aangaan. De handige bewaarpotjes mogen zowel in de magnetron, de koelkast als de diepvries. Zo heb je meteen een fijne voorraad aan hapjes en maaltijden klaar.

Wat is jouw musthave om mee te geven naar de opvang of school?

Klik hier om alle producten en informatie over Nûby te bekijken in onze webshop.

geen reacties

laat hier je reactie achter!