Even wegdromen: onze mooiste babykamertjes

Waarschijnlijk ga jij voor de allereerste keer in je leven het babykamertje voor je verwachte kleintje inrichten. Best wel spannend, maar ook heel leuk. Misschien zit je nog in de oriënterende fase, of je hebt al helemaal in gedachte hoe het kamertje eruit zou moeten komen te zien. In ieder geval hebben wij genoeg babykamer inspiratie om even bij weg te dromen. Kijk mee!

Bopita babykamer bij Prénatal
Kamer Snow van Bopita is een moderne babykamer en éxclusief verkrijgbaar bij Prénatal. Hij is samengesteld uit grenen hout met een white wash finish op waterbasis. De deuren van de 2-deurskast en de lades van de commode hebben horizontale houten grepen, ook in white wash. Bij de commode is een aparte barrier verkrijgbaar, een opzetstuk voor de commode om het aankleedkussen goed op het commodeblad te laten liggen.


Babykamer Lynn van Bopita is helemaal van nu! De moderne uitstraling door de wit gelakte meubelen voorzien van ronde uitsparingen als grepen zijn opvallend anders. Daarnaast zijn de massief beukenhouten pootjes echt eigentijds. Lynn is een blikvanger in iedere kinderkamer. Kamer Lynn is een kamertje met een Scandinavische uitstraling.

Nijntje
Wat een stoere, hippe babykamer is Colin! In grenen houten meubelen hebben de uitstraling van verticale planken en het hout is behandeld met wash in diverse tinten: grey, stone en natural wash. Colin in door samenstelling met neutrale, natuurlijke kleuren heel gemakkelijk te combineren met accessoires in diverse kleuren. De babykamer is van het merk Bopita. Colin bestaat uit een ledikant, in hoogte verstelbaar, een commode met 3 lades en een 2-deurs kast.


Exclusief verkrijgbaar bij Prénatal: kamer Julian: een mooi wit kamertje welke jij helemaal kan stylen naar je eigen hand, zoals bijvoorbeeld hierboven met prachtige zwarte details. Kamer Julian heeft een commode met drie laden (voorkant dekkend gelakt mdf en de zijkanten wit spaanplaat), een bed en een 2-deurskast.

Draak
Kamer Mees is een zeer comfortabele en stijlvolle babykamer. Kamer Mees wordt gemaakt door de Duitse fabrikant Paidi. Kamer Mees heeft een trendy white wash kleur waardoor je kamer helemaal hip is. De lades en deuren zijn voorzien van een soft-closing systeem voor extra veiligheid.


De kamer Roma: een Bopita kamertje met moderne witte meubels in strak design. In combinatie met bijvoorbeeld onze Buddy & Poppy collectie maak je van Roma een mega hippe kamer voor je kleintje!

Heb jij al een favoriet kamertje of ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Kom langs in één van onze megastores om te kamertjes te bekijken.