Anti-allergisch slaapcomfort voor je kleintje

Als (toekomstige) ouder hoop je natuurlijk dat je kind gespaard blijft voor allergieën. Helaas zijn allergieën alleen moeilijk te voorkomen, want er zijn zoveel factoren die meespelen. Iets waar je misschien nu nog helemaal niet over nagedacht hebt, maar waar je straks wellicht toch wat mee moet gaan doen. Slim om het dan op ‘slaapgebied’ alvast op tijd voor te zijn! Ontdek het Multicare White on Top matras van ABZ

Multicare beperkt huisstofmijt

Wist je dat de matraskern de hoofdverblijfplaats is van de huisstofmijt? Kies daarom voor een matras die anti-allergeen is. De Multicare White on Top matras van ABZ is 100% allergeendicht door zijn ademende PU-hoes. Hiermee zorg je dat jouw kleine een gezonde slaapomgeving heeft en blijft de hoeveelheid huisstofmijt onder de gevoeligheidsgrens!

Altijd een schoon matras!

Door de PU-bekleding is het Multicare White on Top matras van ABZ ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk: de bekleding was je eenvoudig met een sopje van water en zeep. Ideaal bij nachtelijke ongelukjes. Ook een fijn matras dus als je net gestart bent om je peuter zindelijk te krijgen.