Altijd een slaapfeestje met ZAZU Fin & Zoë

Zazu

Het is altijd een feestje in het kamertje van je kleintje met Fin en Zoë van ZAZU. ZAZU help jouw kleintje een goede nachtrust hebben en jou een avond om te relaxen. Sounds good, right? Terwijl jouw kleintje in slaap valt boven met een lampje aan of muziekje op kan jij lekker met je benen gestrekt op de bank een filmpje kijken. Meet Zoë en Fin!

Zoë het muziekdoosje

Zoe
Zoe
ZAZU Zoë is super handig! Hieronder staat wat ze allemaal heeft.
  • Zoë heeft een draadloze speaker.  Hierdoor kan je ontelbaar veel liedjes en verhaaltjes afspelen via de draadloze speaker.
  • Ze heeft 7 voorgeprogrammeerde melodieën. Hartslag, ruis, natuurgeluid, loungemuziek & 3 slaapliedjes.
  • Zoë’s hoofd is een nachtlampje met 2 lichtstanden. Je kunt kiezen uit 5 kleurtjes: multi-colour, roze, wit, blauw of rood.
  • Zoë is een echte vriendin! Ze activeert bij het huilen. Als je kindje begint te huilen kan Zoë zichzelf inschakelen.
  • Als je kleintje in slaap valt met het nachtlampje en geluidje aan is dit geen probleem! Zoë schakelt automatisch uit. Licht & geluid schakelen na 20 minuutjes vanzelf uit.

Wil je meer liedjes, melodieën of geluiden van ZAZU? Op Spotify kan je de ZAZU afspeellijsten gebruiken. Het zijn zorgvuldig samengestelde afspeellijsten.

Fin het lampje

Fin
Fin

Fin is een echte vriend! Hij vindt het heel fijn om verhaaltjes voorgelezen te krijgen en met je kleintje mee in slaap te vallen!

  • Fin heeft twee lichtstanden. Fel licht om boek mee te lezen en zacht licht om mee in slaap te vallen. Zo is Fin altijd bij je kleintje, óók als je kindje bang is in het donker!
  • Fin schakelt automatisch uit na 60 minuten. Dat is fijn! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat Fin licht blijft geven als je kindje in slaap valt.

Meet Fin

Shop Zoë of Fin hieronder in onze webshop, of in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Shop Zoë & Fin

ZAZU Zoe

ZAZU MUZIEKDOOSJE ZOË
€29,99

ZAZU Fin grijs

ZAZU LAMPJE FIN grijs
€29,99

ZAZU Fin roze

ZAZU LAMPJE FIN roze
€29,99