Je kleintje altijd dichtbij met de Alecto SMARTBABY10 wifi babyfoon

Alecto SMARTBABY10 babycamera

Je kent het wel, je bent een avondje uit en je wilt toch even weten hoe het met je kleintje gaat. Met de Alecto SMARTBABY10 wifi babyfoon kun je altijd checken hoe het met je mini gaat door middel van een app. Superhandig als je oppas hebt geregeld, maar toch stiekem naar je kindje wil kijken.

Wifi babyfoon

Omdat de babyfoon een wifi camera is, kun je deze super makkelijk koppelen aan je eigen telefoon of tablet. Mega fijn want dan kun je meerdere schermen gebruiken in tegenstelling tot een babyfoon met maar één fysiek scherm. Daarnaast is de wifi babyfoon super veilig, alleen de mensen die jij toegang geeft kunnen jouw kindje bekijken.

HD camera
De babyfoon heeft een HD camera, dus jouw mini is altijd super goed in beeld. Dankzij de ingebouwde infrarood nachtzichtfunctie kun je je kindje ook in het donker goed zien. De camera beschikt over ‘two-way audio’. Dit houdt in dat je niet alleen kunt meeluisteren met je kleintje, maar ook iets tegen je kleintje kunt zeggen om hem/haar gerust te stellen. Verder is de camera op afstand beweegbaar. Handig dus als je kleintje net uit beeld beweegt.

SmartLife App
Nog zo’n handige functie van de app: ontvang meldingen wanneer je kindje beweegt of geluid maakt. Hoef je niet de hele tijd de app in de gaten te houden en kun je gewoon je werk doen. De app heeft nog een super leuke functie: je kunt namelijk video’s opnemen. Zo kun je alle speciale momenten vastleggen. Daarnaast kun je in de app ook nog eens de temperatuur en de luchtvochtigheid zien in de kamer van je kleintje. Multifunctioneel dus!

Tip: leuk de babycamera op met de bijgeleverde konijnenoren die je op de camera kunt plaatsen.