Comfy én veilig slapen met de matrasbeschermer van AeroSleep!

160721-prn_fld-okt-98896_printonline
Wist je dat… een baby gemiddeld wel 12 tot 18 uur per dag slaapt.  Tijdens de slaap ontwikkelt je kindje de hersenen, worden er groeihormonen geproduceerd en worden de prikkels verwerkt. We kunnen dus wel concluderen dat slaap erg belangrijk is voor je kindje. Daarom is het extra belangrijk dat je kindje veilig en comfortabel kan slapen.

Je bent bijna klaar om je kindje te verwelkomen. Alle spulletjes zijn in huis gehaald, het babykamertje is helemaal ingericht. Hoogstwaarschijnlijk staat het bedje ook al in elkaar geschroefd. Maar heb je ook al nagedacht over het slaapcomfort van je kleintje?

AeroSleep: ontwikkeld voor jouw baby

AeroSleep heeft een matrasbeschermer ontwikkeld waar jouw kindje super fijn én veilig op kan slapen. Dankzij de unieke 3D-technologie in de AeroSleep matrasbeschermer ontstaat een luchtlaagje, waardoor je kindje altijd kan blijven ademen: zélfs als het op z’n buikje terechtkomt. Je kan de matrasbeschermer apart of in een ‘Veilig Slapen’- pakket verkrijgen inclusief De Evolution matras, die door de Consumentenbond bekroond is als ‘Beste Babymatras’.

Maar het 3D-luchtlaagje is niet het enige voordeel. Het beschermlaagje is waterdicht en zorgt ervoor dat het matrasje schoon blijft. Dus al het vocht afkomstig van braaksel of de luier wordt geabsorbeerd. Zo heeft je baby altijd een fijn en vertrouwd bedje. Ook is de matrasbeschermer erg hygiënisch: het beschermlaagje vormt een schild tegen bacteriën en allergenen en het kan op 60°C gewassen worden. Dag bedbeestjes! 😉 Warme nachten door het zomerse weer? Dan voert het luchtlaagje overtollige warmte af.

Win een compleet pakket

We willen jullie heel graag laten ervaren hoe fijn deze producten van AeroSleep zijn en daarom mogen wij één van jullie blij maken met het AeroSleep ‘Veilig Slapen’-pakket en 2 extra hoeslakentjes! In dit pakket zit de AeroSleep matrasbeschermer en het matras. Bekijk onze Facebookpagina en ontdek hoe je het pakket kunt winnen.

Nieuwsgierig geworden naar dit fijne matrasje voor je kindje? Bekijk de items in onze webshop of in één van onze winkels.

aerosleep-am-ev120-evolution-pack-bed-geschaald

geen reacties

laat hier je reactie achter!