Heerlijk veilig & droog dutten: Airgosafe matrastopper!


Als (aanstaande) papa of mama wil je dat jouw kleintje lekker rustig, veilig en droog kan slapen. Een goed matras is een echte musthave, want baby’s liggen heel veel in hun bedje. Vele malen meer dan volwassenen! Wat ook niet mag ontbreken is een matrastopper. De Airgosafe matrastopper is een echte aanrader. 

De Airgosafe topper is een fijne matrastopper die een oplossing biedt voor transpiratie-, incontinentie- en allergieproblemen. Het is een volledige ventilerende hoes in 3D. Door de hoge opbouw van de topper is deze vooral voor baby’s heel veilig door de vlotte warme luchtafvoer en aanvoer van verse lucht.

3 lagen voor optimale ventilatie!

De Airgosafe matrastopper bestaat uit 3 lagen. Elke laag heeft zijn eigen functie. Wij leggen jullie graag uit hoe de matrastopper in elkaar steekt.

De zachte bovenlaag zorgt ervoor dat je kindje tijdens het slapen comfortabel ligt en de ideale temperatuur behoudt. Waarom? De matrastopper is luchtdoorlatend, dit zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur van je kindje onder controle gehouden kan worden. Dat betekent dat je kindje niet in een ondragelijk warm bedje komt te liggen. De bovenlaag zorgt ervoor dat de overtollige transpiratie verdampt – dus: je kindje blijft de hele dag en nacht droog!

De middenlaag is een stevige 3D plaat. Dit is een losse 10 mm 3D luchtlaag. Deze plaat zorgt voor de ideale draagkracht en zorgt dat het lichaampje van je kindje niet in contact komt met het matras. Omdat het matras niet in contact staat met jouw kleintje, kan de matrastopper ervoor zorgen dat de lucht vrij kan circuleren. Je krijgt hierdoor de optimale ventilatie!

De onderlaag van de topper vangt het vocht van je kindje op – dit heeft als doel om het matras te beschermen en de levensduur te verlengen! De onderzijde heeft een waterdichte laag, met daaronder nog een 3D laag. Hierdoor blijft het matras altijd droog en wordt er schimmelvorming voorkomen.

Je kunt de verschillende lagen van de Airgosafe matrastopper apart reinigen – heel handig vinden wij! De plaat is uitneembaar en kan gereinigd worden onder de kraan. De andere onderdelen kunnen gewassen worden op 60°C. Als je alle onderdelen apart wast, blijven deze ook vrij van stofophopingen – wel zo fijn voor jouw kleintje.

De Airgosafe matrastopper is verkrijgbaar in onze Prénatal winkels en in de webshop. Kom langs in een van onze winkels als je graag extra informatie wilt over deze matrastopper. Onze winkelmedewerkers helpen graag met jouw beslissingen!

Heb jij ervaring met de Airgosafe matrastopper? Laat ons weten hoe de matrastopper bevalt. Wij vinden jullie mening belangrijk én we vinden het leuk om te lezen waar jullie fan van zijn! 

geen reacties

laat hier je reactie achter!