Een absolute musthave: de Koelstra Simba T4

Wanneer je een kindje hebt, komt daar natuurlijk héél veel bij kijken. Je hebt je kinderwagen waarschijnlijk al gekozen, maar voor een dagje erop uit is een buggy straks ook erg handig. Welke buggy past bij jou? Ontdek in deze blog de Koelstra T4 buggy – dankzij de stoere uitstraling een favoriet model!

Love the look: denim

Met deze comfortabele Simba T4 buggy van Koelstra wordt een dagje erop uit met je kleintje een stuk makkelijker. Maar – allereerst zijn wij verliefd op de bekleding! De Simba T4 was er al in de kleuren zwart en grijs, en jade. De kleur stone green is er onlangs bij gekomen, evenals de stoere denim uitvoering. Met de kleuren denim black– en blue wordt de collectie helemaal compleet gemaakt.

Ergonomisch en superhandig

Dankzij de ergonomische duwstang heb je het beste gripgemak en de zwenkwieltjes maken de buggy soepel en wendbaar. Met deze tools maakt het daarom niet meer uit welke ondergrond je tegenkomt op je dagje uit: de buggy rijdt gemakkelijk over verschillende terreinen.

De buggy kan ingesteld worden op 5 verschillende standen waardoor de zitting zowel comfortabel ligt als zit. Met de verstelbare zonnekap is de buggy ook geschikt voor de zonnige dagen. Je kleintje kan lekker om zich heen kijken zonder dat de zon in zijn/haar gezichtje schijnt.

Ook niet onbelangrijk: de buggy weegt slechts 7,2 kg. De Simba T4 is daarnaast gemakkelijk op te vouwen – handig als je ‘m bijvoorbeeld meeneemt in de auto.

De Simba T4 van Koelstra nog even in het kort:

  • De buggy is eenvoudig in- en uit te vouwen als een paraplu en voorzien van een auto-lock beveiliging, zodat deze niet per ongeluk kan openklappen.
  • Het lichtgewicht frame van aluminium en het handvat zorgen ervoor dat je de buggy gemakkelijk kunt optillen en opbergen.
  • De rugleuning is verstelbaar in maar liefst 5 standen en ook de voetensteun is verstelbaar.
  • De vering op alle wielen zorgt voor nog meer zit- en ligcomfort.

Ben jij benieuwd naar deze buggy? Bekijk ‘m hier in onze webshop of kom langs in één van onze megastores voor een ‘testrit’ :).

geen reacties

laat hier je reactie achter!