Aan tafel met de Stokke® Clikk™!

Samen eten aan tafel met je gezin is één van de belangrijkste momenten van de dag. Gezellig ontbijten, gezond lunchen of voedzaam avondeten: dit moment kan je zien als échte quality time. Stokke® vroeg aan ouders wat de maaltijd nou echt makkelijk zou maken. Het resultaat? De alles-in-één hoge Clikk™ stoel!

De stoel

Met de input van de echte experts – in dit geval de ouders – is deze stoel de key tot een zorgeloze maaltijd. De stoel heeft een bijpassend dienblad die gemakkelijk in de vaatwasser kan zodat je niet blijft poetsen. Ook heeft de Stokke® Clikk™ een vijf-punts veiligheidstuigje om de veiligheid van je kleintje te garanderen en te zorgen voor rust aan tafel. Voor nóg meer comfort en extra ondersteuning kan je een kussen toevoegen zodat je kindje lekker zacht zit. Door de drie standen kun je de stoel eenvoudig aanpassen zodat je kindje de optimale rug- en beensteun krijgt. Ook geeft de stoel ruimte voor versterking van de wervelkolom en natuurlijke bewegingen. Je kan de Stokke® Clikk™ gebruiken vanaf 6 maanden tot 3 jaar.

Stijlvol ontwerp

Het minimalistische en stijlvolle ontwerp is volledig zonder hoeken of gaten. Een stoel extreem boenen nadat je kleintje gegeten heeft is dus verleden tijd. Er kunnen namelijk geen etensresten meer komen op de meest onmogelijke plekken! De Stokke® Clikk™ is er in verschillende neutrale, maar ook vrolijke kleuren zodat zelfs de kinderstoel leuk staat in jouw interieur.

Eenvoudig in elkaar

Een stoel in slechts één minuut in elkaar zetten zonder gereedschap; het klinkt ongeloofwaardig, maar met de Stokke® Clikk™ kan dat écht. Het speciale design is zo ontworpen dat alle benodigdheden in één pakket zitten zodat je de stoel in een mum van tijd in elkaar zet. In het pakket zit de kinderstoel, het eetblad en het vijf-punts veiligheidstuigje. Alle onderdelen clikk je makkelijk vast et voila de kinderstoel is klaar voor gebruik. Aan tafel!

Binnen 1 minuut zonder gereedschap in elkaar gezet

Kan worden gebruikt vanaf 6 maanden tot 3 jaar

Eenvoudig schoon te maken en vaatwasmachinebestendig

Stokke Clikk High Chair Stone Grey

Stokke Clikk High Chair Stonegrey
€169,-

Stokke Clikk High Chair Peach Orange

Stokke Clikk High Chair Peach Orange
€169,-

Stokke Clikk High Chair

Stokke Clikk High Chair Yellowgreen
€169,-

129887_1298870011

Stokke Clikk High Chair White
€169,-