WIN: 5x A3 Baby & Kids Safetydoor traphekje

*Deze winactie is verlopen. 

 Ben je op zoek naar een veilig en robuust traphekje voor in huis? Het Safetydoor traphek van A3 Baby & Kids is handig in gebruik en je kleintje kan het voor geen mogelijkheid openmaken. Veilig en praktisch dus! 

Voor de kleine avonturiers

Geen onveilige situaties in huis met het Safetydoor traphek van A3. Door de hoogte van 80 cm en de handige indicator die aangeeft of het hekje goed gesloten is, kan jouw kleine avonturier niet zomaar de trap op of af. Doordat er twee handelingen nodig zijn om het hekje te openen kan jouw kindje het traphek voor geen mogelijkheid zelf openmaken. Als papa of mama hoef je je hierover geen zorgen te maken, want met slechts één hand kan je het hekje zelf al openen. Handig als je de kleine spruit op je arm hebt!

In breedte verstelbaar

Het traphekje is gemaakt van robuust staal voorzien van een witte poedercoating. Nog een handigheidje: het traphek is in breedte verstelbaar. Zo past het hekje in ieder huis en kan jij in alle rust je kopje koffie drinken wetende dat jouw ondeugende spruit niet zomaar naar boven kruipt.

Het Safetydoor traphek is als best getest door de consumentenbond in oktober 2018.

WIN: 5x A3 Baby & Kids Safetydoor traphekje

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

 Op dinsdag 1 oktober maken we de winnaars bekend. Indien je één van de winnaars bent krijg je van ons persoonlijk bericht.

 

*Bekijk onze actievoorwaarden