6x gadgets die je nog niet kende (maar wel handig zijn)


Je bent inmiddels een aantal weken zwanger en hebt het nieuws net verkondigd. Shopping time! Je zou alle leuke items wel voor je newborn willen kopen. In zulke situaties is het soms handiger om je gewoon aan de uitzetlijst te houden 😉 Hydrofielen, een babyfoon, rompertjes, sokjes… Toch zijn er ook handige gadgets die je misschien nog niet kende, maar wel súper handig zijn!

1. Kip Kep Woller

Je kindje zal je dankbaar zijn! Dit warmtekussen van Kipkep is de warmtebron voor baby’s en peuters. Met dit kruikje op de buik van je baby zullen darmkrampjes snel verminderen. De warmte werkt ontspannend. Door de speciale vorm en vulling van het kussen wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje en kan de kruik warmte afgeven daar waar het gewenst is.

2. Vingertandenborstel

De eerste tandjes zijn er door en het is tijd om er aan te geloven: tandjes poetsen. Een ‘gewone kindertandenborstel’ kan in het begin nog wat lastiger in gebruik zijn. De perfecte oplossing is dan een vingertandenborstel. Hiermee gaat het een stuk gemakkelijker en masseer je ook nog het tandvlees – fijn als je kindje last heeft van doorkomende tandjes.

3. Alecto digitale fopspeen

Een klassieke thermometer staat ongetwijfeld op je uitzetlijst. Misschien vind jij of je kindje het niet fijn om de temperatuur op deze manier te meten. In dit geval kun je een digitale fopspeen aanschaffen – hiermee kun je de temperatuur van je kindje van de speen aflezen nadat je hem in het mondje hebt gestopt.

4. Kip Kep verschoningsmatje

Handig als je nog al eens op stap gaat met je kleine. Dit leuke en hippe verschoningsmatje van KipKep – je neemt ‘m heel makkelijk mee omdat het zo’n compact pakketje is. Zacht, comfortabel en zowel een gecoate kant (wel zo handig voor de poepluiers) als een zachte katoenen kant. En als het nodig is gooi je hem zo in de wasmachine 😉

5. Badkamerthermometer (nijlpaard)

Het is een van de leukste momenten van de dag. Je baby krijgt een badje. Lekker poedelen en spatteren. Wat een plezier! Maar hoe weet je nu zeker dat de temperatuur van het water precies goed is? Deze grappige nijlpaard thermometer laat je in het bad drijven en geeft een alarm af wanneer het boven de 39ºc komt. Daarnaast werkt ‘ie ook nog eens als kamerthermometer.

6. Anti-krabwantjes

Krabt je kleine zichzelf regelmatig met zijn eigen nageltjes, maar mag je ze nog niet knippen? We kunnen ons voorstellen dat je liever niet je kindje zichzelf ziet open halen.

Wat is jouw favoriete handige gadget?

1. Kip Kep Woller, 2. Vingertandenborstel, 3. Alecto digitale fopspeen, 4. Kip Kep verschoningsmatje, 5. Badkamerthermometer (nijlpaard), 6. Anti-krabwantjes.

2 Comments

 • Reply
  Lenie Hengeveld
  18 augustus 2017 at 22:01

  De showerglove! Heerlijk onder de douche met de kleine en voldoende grip hebben, ideaal!

  • Reply
   Emily Eilander
   21 augustus 2017 at 13:19

   Fijn dat je er zoveel plezier van hebt! 🙂

  laat hier je reactie achter!