6x badderpret voor jouw kleintje

161125-prn-corp_zndm_127492-printonline

Spetter, pieter, spater, lekker in het water.. ? Houdt jouw kleintje er ook zo van om in bad te gaan? Met onderstaande producten wordt dit nog leuker en gemakkelijker! Met de juiste producten zal jouw kindje heel goed zijn dag beginnen of juist heel lekker gaan slapen! Heb je nog geen cadeautje voor de feestdagen? Dan zijn dit super leuke cadeautjes om te geven!

 

1. Extra comfort tijdens het badderen met het thermo badje van Bebe-Jou

Naast de extra comfort biedt het thermo badje van Bebe-Jou nog veel meer. Zo zit er een ingebouwde thermometer in het badje zodat je direct kunt zien of het water op de juiste temperatuur is. Ook heeft het badje twee ingebouwde dispensers voor de shampoo en zeep. Zodat alles binnen hand bereik is! En de schattige uiltjes op het badje zijn natuurlijk voor iedereen leuk 🙂

1

2. Veilig spelen in het grote bad met de Smoby Cotoons badring

Gaat jouw kindje al in een groot bad maar kan jouw kleintje nog niet zo goed zelfstandig zitten? Dan is dit ideaal. Met de Smoby Cotoons badring kan je kindje veilig in het grote bad  zonder onder water te glijden. En met de leuke speeltjes op de rand kan jouw kindje veel plezier hebben.

2

3. In bad gaan wordt magisch met de fontein van Bkids bath stack ‘n spray

Samen met de nieuwe badvriendjes walvis, octopus en schildpad zal een bad nemen nooit meer het zelfde zijn! Zet ze op de drijvende basis, stapel ze op, verwissel ze en maak verschillende water effecten en patronen met deze leuke zeediertjes.

3

 4. Na het badderen lekker warm in de wikkeldoek van Puckababy

Is jouw kindje weer helemaal fris en heeft het lekker in bad gespeeld? Dan is het baddertijd weer voorbij. Het kan wat frisjes aanvoelen als je je kindje uit bad haalt dus wikkel je kindje snel in deze warme wikkeldoek van Puckababy dan blijft je kindje lekker warm!

4

5. Even meten en aankleden op het Draakje aankleedkussen

Na het badderen is het tijd om aan te kleden. En dat kan super handig op dit Draakje aankleedkussen want tijdens het aankleden kun je je kleintje ook meten! Zo kun je super makkelijk de lengte van je kleintje bijhouden. Wat groeien ze snel hé?

6

6. Nog even de haartjes doen met de kapset van Nijntje Ă©n klaar!

Is jouw kindje weer helemaal droog en aangekleed? Verzorg dan de haartjes van je kindje met deze leuke kapset van Nijntje. Speciaal gemaakt voor de kwetsbare hoofdhuid van jouw kindje, dus deze zal niet beschadigt worden.

5

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!