7x cadeautjes die mooi in de babykamer passen

babykamer
Tijdens je zwangerschap heb je vast met zorg de kleuren voor de babykamer gekozen en geprobeerd om er een mooi en lief geheel van te maken. Dan is het leuk als het speelgoed matcht met de rest zodat de kamer misschien wel de mooiste in het huis kan worden. Deze cadeautips hieronder staan vast heel leuk bij het interieur.

1. Stijlvol en lief, deze muziekmobiel van Stekel en Oehoe

Grijs staat overal bij, dus deze muziekmobiel heeft niet alleen leuke figuren uit ons Stekel en Oehoe thema, maar hij is ook nog eens stijlvol. De muziekmobiel speelt het zachte melodietje ‘Brahms Lullaby’ waardoor jouw baby er rustig mee in slaap kan vallen.
Prénatal muziekmobiel Stekel & Oehoe 0

2. Toffe Nijntje lamp voor extra licht

Met deze Nijntje lamp van wel 50 cm, is jouw kinderkamertje nooit meer donker. Zorg voor extra sfeerlicht en zet deze aan. Staat mooi op de kledingkast en wit is ook goed te matchen.
Nijntje lamp 50 cm 0

3.  Buddy is hier om jouw baby gezelschap te houden

Buddy de beer is een zachte, gebreide knuffel in een aantal hippe kleuren. Zet de knuffel op de plank boven het wiegje en Buddy zal over jouw baby waken. Doordat de knuffel ook kan zitten, kan je hem gemakkelijk tussen al je fotolijstjes zetten.
Prenatal Knuffel Buddy Gebreid groen 0

4. Opgeruimd staat netjes met deze speelgoedkist

Deze lieve speelgoedkist van Woezel en Pip is ideaal om al het speelgoed en de knuffeltjes die je baby steeds van zich afgooit, in te doen. De kist is relatief klein waardoor er altijd wel een plekje voor te vinden is in de babykamer.
speelgoedkist

5. Spel je baby’s naam met onze namentrein

Leuk als accessoire op een plankje: de naam van jouw baby in wagons. Elke letter heeft een vrolijk patroon waardoor het meteen wat vrolijkheid brengt. Met de locomotief is jouw trein klaar om te vertrekken – en hopelijk zonder vertraging!
Prenatal namentrein locomotief 0

6. Schattige kitten voor aan de muur

Deze super leuke kitten muursticker van KEK geeft net die extra schattigheid in de babykamer. Als jullie zelf ook een kat hebben thuis, zal je baby er snel een kat in herkennen. Geen kattenliefhebber? Gelukkig zijn er nog veel meer dierenstickers.
KEK sticker kitten Morris 0

7. Lieve poster om op te hangen

Mis je nog wat lievigheid in de babykamer? Dan komt deze ijsbeer graag aan je muur hangen. Deze schattige illustratie van Ijsbeer misstaat nooit.
Studio Circus Poster Ijsbeer 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!