5 stappen voor je favoriete Prénatal Geboortekaartje

Je kleintje komt eraan. Tijd om de laatste dingen te regelen, zoals het geboortekaartje! De meeste ouders kiezen ervoor om 4 tot 5 weken voor de verwachte geboortedatum de kaartjes te bestellen, zo heb je nog voldoende tijd. Er is enorm veel keuze: stoer, lief, opvallend of toch neutraal? Kies je voor een vast ontwerp, fotokaartje of laat je er zelf een ontwerpen? Er zijn zó veel leuke opties! Prénatal heeft een unieke, uitgebreide collectie geboortekaartjes. Samengesteld door een team van topdesigners. Deze vind je op prenatalgeboortekaartjes.nl en in al onze warenhuizen. Hoe werkt het precies en hoe kies je jouw geboortekaartje? We helpen je met een aantal tips stap voor stap op weg!

PS. Je eigen Prénatal geboortekaartjes winnen voor jou of een vriend(in)? Hoe leuk, we kunnen hier iemand blij mee maken! Scroll naar beneden voor meer informatie en meedoen aan de Facebook winactie.

Hoe kies je je favoriete geboortekaartje?

Stap 1: Wat is jouw basis stijl?

Vooral nu je de kaartjes ook gemakkelijk online kunt bestellen, kun je bij Prénatal geboortekaartjes óveral uit kiezen: strikjes, touwtjes, glitters, vormpjes, en nog véél meer. Stap 1 is dus: voetjes omhoog op de bank of samen aan de keukentafel even wat inspiratie opdoen op prenatalgeboortekaartjes.nl of Pinterest (we love it)! Zo kun je je focussen op de (basis) stijl die helemaal bij jullie past! Tip: Gebruik de zoekfunctie op prenatalgeboortekaartjes.nl en sorteer op type, thema, stijl en kleur.

Stap 2. Lekker creatief of gewoon lekker makkelijk?

Het is heel gemakkelijk om je geboortekaartje te ontwerpen. Populair is bijvoorbeeld een kaartje met foto van jouw pasgeboren kleintje. Wat je ook wilt, deze persoonlijke en unieke geboortekaartjes kun je gemakkelijk ontwerpen. Hou daarbij bijvoorbeeld wel in gedachten: heb je na de bevalling energie om je kindje te laten fotograferen? En is je kindje daar al klaar voor? Bepaal in deze stap dus alvast of je kiest voor een ‘kant en klaar’ gemakkelijk ontwerp of een kaartje waar jij de foto van je pasgeboren kleintje op toevoegt.

Stap 3. Even kijken en voelen

Het is natuurlijk ook belangrijk hoe je geboortekaartje aanvoelt. In al onze warenhuizen vind je daarom vier verschillende collectieboeken met alle Prénatal geboortekaartjes en accessoires (envelopjes, stempels, strikjes, lintjes, je kunt het zo gek niet bedenken, raamborden, alles is er!). Je kunt de boeken in de winkel doornemen of nog makkelijker: neem ze mee naar huis om de kaartjes rustig te bekijken. Dit regel je heel gemakkelijk met een van de medewerkers in de winkel! En je kunt natuurlijk ook alles online regelen, lang leve het internet : ) Je kunt voordat je je keuze definitief maakt namelijk een proefdruk bestellen en het kaartje voelen en bekijken. Zo weet je zeker dat jouw Prénatal geboortekaartje precies wordt zoals jij wilt!

Stap 4. Checklist! Wat ga je op je kaartje zetten?

Dan is er nog de tekst: wat ga je allemaal op je kaartje zetten? Hieronder vind je een handig lijstje met alle opties:
– Voornaam (en roepnaam)
– Doopnaam/namen
– Achternaam
– Geboortedatum
– Tijd van de geboorte
– Lengte (cm) en gewicht (gram) van je kindje
– Namen van de ouders
– Namen van broertje(s) en zusje(s)
– Adresgegevens
– Contactgegevens
– Rusttijden mama en baby
– Bezoektijden voor kraambezoek
– Eventuele peetoom en tante
– Lief tekstje of gedichtje over of voor je kindje (eventueel namens broertje(s) en zusje(s))
– Kraamfeestuitnodiging (deze kun je eventueel ook apart bijvoegen voor de personen die je daarvoor wilt uitnodigen)

Tip: vraag of je de envelopjes voor je geboortekaartjes al van tevoren toegestuurd kunt krijgen. Dan heb jij genoeg tijd om alle adressen erop te schrijven.

Stap 5. Klaar voor je keuze!

Heb je een keuze kunnen maken voor een ontwerp en informatie verzameld voor op het kaartje? Dan ben je klaar om jouw geboortekaartjes te gaan bewerken en bestellen! Dit doe je heel gemakkelijk op prenatalgeboortekaartjes.nl. Wat een mooie mijlpaal. Vergeet dit moment niet even te vieren : ) Zodra je bestelling is geplaatst krijg je ze de volgende dag al in huis en kun je je familie en vrienden op de hoogte brengen van de komst van je mooie wondertje.

Tip: Speciaal voor jou, als je nu je geboortekaartjes via prenatalgeboortekaartjes.nl bestelt ontvang 10% korting : ) Fijn, toch? Gebruik hiervoor de kortingscode: Facebook (let op – met hoofdletter F! : )

geen reacties

laat hier je reactie achter!