4x: Dit zijn de beste mom (of dad!) hacks voor in de auto

Waarom zouden wij als ouder elke dag opnieuw het wiel uit moeten vinden? Zonde! Want er zijn al heel veel handige trucjes out there. Dus hierbij een overzicht van de beste hacks voor in de auto als je met je kindje – of kinderen – op pad gaat.

 4 handige hacks voor in de auto

Tip 1 – Speeltjes binnen handbereik

Hang een schoenenzak aan de achterkant van de voorstoelen en stop hier allerlei speelgoed en andere ‘vermaak’ attributen in. Je kunt ook speciale speelgoedzakken voor in de auto kopen. Als je kindje nog erg klein is, hang je natuurlijk een vrolijke spanner aan het autostoeltje.

Tip 2 – Bind het vast

Ben jij ook altijd aan het graaien onder je autostoel naar op de grond gevallen bekertjes en speeltjes? Maak deze zaken met een touwtje of lint vast aan de autostoel als je een langere rit voor de boeg hebt.

Tip 3 – Extra cool

Bevries (water)flesjes en pakjes drinken voordat je ze in een koelbox meeneemt: eerst fungeren ze als koelelement en zodra ze ontdooien heb je een ijskoud drankje voor dorstige dreumesen.

Tip 4 –  Vang de rommel op

Ligt de achterbank bij jullie na een (langere) rit ook altijd helemaal vol met kruimels, stukjes soepstengel, Liga, aangekoekte rozijntjes en andere rommel? Leg voordat je vertrekt een groot laken over de achterbank. Aan het einde van de rit pak je het laken bij elkaar en schud je alles uit. Ben jij even snel van die kruimels af!

geen reacties

laat hier je reactie achter!