De 4 Way Click Carrier: The Modern Wrap!

Na negen maanden je kindje in je buik te hebben gedragen, is het fijn om hem/haar na de geboorte ook zo dicht mogelijk bij je te hebben.  Met de ByKay 4 Way Click Carrier draag je je kindje lekker bij je wanneer jullie op stap gaan. Het gemak van een draagzak, de flexibiliteit van een draagdoek, de innovativiteit: alles in één. De ByKay 4 Way Click Carrier has it all!

The Modern Wrap

‘The Modern Wrap’, dat is eigenlijk de juiste samenvatting voor de 4 Way Click Carrier. Het dragen van je kindje is een speciaal moment, iets wat je het liefst zoveel mogelijk doet. Het dragen van je baby in een draagdoek kost vaak wat meer tijd omdat je hem eerst zelf moet knopen. Met dit draagsysteem hoef je niet moeilijk te doen met het knopen van je draagdoek. De 4 Way Click Carrier is er namelijk één mét het gemak van ‘click & go’. Geen knopen maken dus!

Fijn voor jou én je baby

Het lijfje van deze babydrager is heel soepel. Dit zorgt ervoor dat deze draagzak zich vormt naar de natuurlijk houding van je kindje, in plaats van dat het je kindje in een bepaalde positie forceert. Hierdoor wordt je kindje comfortabel gedragen en is het voor jou ook fijn! Je kan je kindje op vier verschillende manieren dragen: buik tegen buik, rug tegen buik, op de heup en op de rug. Voor ieder wat wils.

Je kunt het rugpand perfect afstellen op de grootte van je kindje, zowel in de lengte als in de breedte. Hierdoor kan je de babydrager optimaal benutten, van newborn tot ongeveer 3 jaar. De 4 Way Click Carrier heeft een gewatteerde buikband, een slaapkapje en los bijgeleverde voetsteuntjes (voor grotere kinderen). De schouderbanden zijn zacht en comfortabel. Er is dus ook rekening gehouden met papa’s en mama’s.

Uitvoeringen

De 4 Way Click Carrier is in verschillende uitvoeringen bij ons verkrijgbaar – in denimstof (Stonewashed en Sand) en katoen (Steel Grey).

     Stonewashed                               Sand                                    Steel Grey

Giveaway: 4 Way Click Carrier van ByKay voor jou!

Zie je het nu ook al helemaal voor je? Lekker met je kindje op stap met de 4 Way Click Carrier? Dat kan! We mogen namelijk één 4 Way Click Carrier weggeven ter waarde van €129,95. Ga naar de post op onze Facebookpagina en maak kans! Ben je benieuwd naar de andere babydragers van ByKay? Shop ze in onze webshop of in één van onze winkels!

1 Comment

  • Reply
    Gerke de Graaf Bloemendaal
    13 december 2017 at 10:17

    Zo super zijn heeft ze de handen vrij om andere dingen te doen ook als ze op een drukke markt loopt waar je niet met de kinderwagen kunt lopen in die drukte

  • laat hier je reactie achter!