De 360° Beker leert je kleintje zijn eigen drinkkunsten ontdekken

Is jouw kleintje klaar om te leren drinken uit een open beker? Wat een spannend moment! Ongetwijfeld zie je nu één grote knoeiboel van omvallende open bekers voor je. De 360° Beker van Nûby™ helpt een handje. De beker maakt de overgang naar het drinken uit een glas een stuk makkelijker. 

Geen geknoei

Je kindje zal het geweldig vinden om van de 360° drinkrand te drinken. Het ventiel is gemaakt van 100% silicone en opent zich wanneer de lippen er druk op uitoefenen. Het ventiel sluit automatisch als je kindje stopt met drinken. De anti-lekrand laat je kleintje zelf zijn drinkritme ontdekken. Dit is niet alleen leerzaam voor je uk maar ook heel erg schattig om te zien! Geen geknoei dus wanneer de beker omvalt. Vanaf 6 maanden kan je kindje leren drinken uit de 360° Beker, met of zonder handvatten.

Snel en makkelijk schoon

Goede hygiëne is erg belangrijk bij kinderen. Met die gedachte is de 360° Beker voorzien van een hygiënisch deksel. De beker kan ook makkelijk mee de vaatwasmachine in. Bekijk de video en zie hoe makkelijk je de beker uit elkaar kunt halen.

Geen rondvliegende limonade meer! De beker met handvatten bevat 240 ml, de beker zonder handvatten bevat 300 ml. Daarnaast zijn de bekers verkrijgbaar in 6 leuke printjes.

Lijkt jou dit dé ideale beker?! Je vindt ze allemaal in onze webshop of in één van onze winkels.