25 Weken Zwanger

25 weken zwanger

Share on Pinterest
Deel dit met je vrienden
Submit

Week 25 – Baas in eigen buik!

Je kunt het nu ook aan de buitenkant voelen als je kleine schopt, dat is extra leuk voor partner. Daarnaast merk jij misschien dat simpele handelingen meer moeite gaan kosten. Geen probleem, las regelmatig een rustmomentje voor jezelf in: ”Ik ben even druk met een baby maken!”

Je baby kan inmiddels jouw stem en die van je partner goed horen. Je kunt ook proberen regelmatig bepaalde muziek aan te zetten, het kan zomaar zijn dat je kindje daar buiten de baarmoeder ook rustig van wordt. Inmiddels is je baby al zo’n 32 centimeter en weegt 650 gram. Omdat je baby steeds sterker wordt, voel je schopjes nu ook aan de buitenkant. Naast veel positieve reacties nodigt een zwangere buik ook uit tot ongevraagde adviezen en bevallingsverhalen; van collega’s, buurvrouwen, wildvreemden in de supermarkt. Wees erop voorbereid en doe er alleen iets mee als jij er wat in ziet. Baas in eigen buik, nietwaar?

Tips 25 weken zwanger:

  • Laat een pretecho maken in 3D of 4D en zie het gezichtje van je baby: week 25 tot 29 is de mooiste periode hiervoor, je baby past dan nog in één beeld! Reporter Sanny ging je alvast voor en hier lees je haar ervaring.
  • Shop-tip: wordt je buik zwaarder en kun je wel wat steun gebruiken? Schaf een buikband aan – deze is ook onzichtbaar onder je kleding!
  • Een goede kinderstoel, heb je die al in huis? Bekijk op je gemak ons aanbod – welke staat mooi bij de rest van de stoelen?

Wat zijn jouw tips aan andere aanstaande mama’s en papa’s in week 25? Laat het hieronder weten! 

26 weken zwanger
27 weken zwanger

GENIET MEE VAN ALLE PASGEBOREN KLEINTJES

ONTDEK HET NIEUWE PRENATAL MAGAZINE

DOWNLOAD JOUW GRATIS UITZETLIJST

geen reacties

laat hier je reactie achter!