25 Weken Zwanger

25 weken zwanger

Share on Pinterest
Deel dit met je vrienden
Submit

Week 25 – Baas in eigen buik!

Je baby kan inmiddels jouw stem en die van je partner goed horen. Je kunt ook proberen regelmatig bepaalde muziek aan te zetten, het kan zomaar zijn dat je kindje daar buiten de baarmoeder ook rustig van wordt. Inmiddels is je baby al zo’n 32 centimeter en weegt 650 gram. Omdat je baby steeds sterker wordt, voel je schopjes nu ook aan de buitenkant. Je omgeving vindt het vast ook leuk om dit te voelen, maar mensen die ongevraagd hun handen op je buik leggen kán vervelend zijn. Zeg: “Sorry, ik word héél ongemakkelijk van al die aanrakingen!” En breng het met een glimlach. Naast vreemde handen nodigt een zwangere buik ook uit tot ongevraagde adviezen; van collega’s, buurvrouwen, wildvreemden in de supermarkt. Doe er alleen iets mee als jíj er iets in ziet. Niemand heeft de waarheid in pacht en een kind krijgen is een persoonlijke aangelegenheid. Baas in eigen buik dus!

Tips 25 weken zwanger:

  • Laat een pretecho maken in 3D of 4D en zie het gezichtje van je baby: week 25 tot 29 is de mooiste periode hiervoor: je baby past in één beeld!
  • Wordt je buik zwaarder en kun je wel wat steun gebruiken? Schaf een buikband aan – deze is ook onzichtbaar onder je kleding!
  • Een goede kinderstoel, heb je die al in huis? Handig zijn de (mooie) stoelen van Stokke: die hebben een zitje voor pasgeboren baby’s én groeien mee.

Wat zijn jouw tips aan andere aanstaande mama’s en papa’s in week 25? Laat het hieronder weten! 

26 weken zwanger
27 weken zwanger

GENIET MEE VAN ALLE PASGEBOREN KLEINTJES

ONTDEK HET NIEUWE PRENATAL MAGAZINE

DOWNLOAD JOUW GRATIS UITZETLIJST

geen reacties

laat hier je reactie achter!