11 Weken Zwanger

11 weken zwanger

Share on Pinterest
Deel dit met je vrienden
Submit

Week 11 – Baby’s rek- en strekoefeningen

 Je voelt je deze week waarschijnlijk een stuk beter; de ergste zwangerschapskwaaltjes nemen af. Ook je kindje wordt heel actief. Wat spookt je baby allemaal uit? En hoe haal jij alles uit deze fitte periode?

Je baby is in week 11 nog heel klein, zo groot als een fris spruitje, maar alle vitale organen beginnen vanaf nu normaal te functioneren. Ook heeft je baby geen vliesjes meer tussen zijn of haar vingers: het zijn al echte handjes. Wonderlijk toch; zo klein en toch functioneert er al een heleboel. Tijd voor je baby om eens even goed te rekken en strekken. Hier merk jij (nog) niks van, daarvoor is je kindje te klein. Maar terwijl je baby actief wordt, kun jij ook lekker in beweging komen. Met een beetje gelukkig neemt de misselijkheid af en krijg je een gezonde blos op je gezicht. Dit is dé tijd om een weekendje weg te gaan, of vakantie te nemen: jij voelt je fit omdat je lichaam gewend is aan de zwangerschap. Ga er samen tussenuit om uitgebreid over jullie kindje te fantaseren. Voor je het weet is het zover.

Tips 11 weken zwanger:

  • Boek een week zon en strand, of een stedentripje: dit is het moment!
  • Je bent waarschijnlijk wat aangekomen. Blijf gezond eten en drink voldoende water.
  • Leuk én exclusief voor jou als aanstaande mama: je kunt de Blije Doos aanvragen. Deze box zit vol met gratis cadeaus!

Hoe ervaar jij deze week van je zwangerschap? Of heb je tips voor andere mama’s voor deze week?  Deel je reactie onderaan de pagina!

12 weken zwanger
13 weken zwanger

GENIET MEE VAN ALLE PASGEBOREN KLEINTJES

ONTDEK HET NIEUWE PRENATAL MAGAZINE

DOWNLOAD JOUW GRATIS UITZETLIJST

geen reacties

laat hier je reactie achter!