10 handige cadeautjes voor papa’s to be

Cadeaus papa

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa’s én papa’s to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke cadeaus (of verwen jezelf als papa zijnde, kan natuurlijk ook). Als de baby geboren is, zijn deze spullen ook erg leuk en handig om te hebben! Ga je voor een stoere gadget of lees je je liever even in wat je allemaal kan verwachten?

Beluister het hartje met deze hoorn

Wat een mooi gevoel is dat – als je het hartje van jouw eigen baby kan horen. Plaats deze hartjeshoorn op haar buik en luister of je het hartje kan horen. Nog even wachten en je kan jouw baby in je armen sluiten.

Hartjeshoorn

Pas op mensen, baby on board!

Met dit leuke veiligheidsbordje laat je aan iedereen weten dat jij nu een baby hebt als je hem in je auto hangt. Laat die bumperklevers lekker op afstand blijven, want jij vervoert het meest kostbare dat er is.

Veiligheidsbordje papa

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun

Leer alle termen die bij een zwangerschap komen kijken – ja, na het lezen van dit boek weet jij alles wat je niet wilde weten. Van tepelhoedjes tot indalen. Bluf jezelf door de zwangerschap met dit humoristische boekje van schrijver Kluun.

Kluun boek papa

Alles meenemen in een stoere luiertas

Als stoere papa ga jij natuurlijk niet over straat lopen met een luiertas met bloemenprint. Nee, gelukkig hebben we ook zwarte luiertassen waar je gewoon mee over straat kan. Alle hydrofiele doeken, billendoekjes en luiers passen hier gemakkelijk in, dus jij hebt altijd alles bij de hand als je je papadag hebt.

Zwarte luiertas papa

Een balletje trappen met deze pluche voetbal

Je weet al dat jouw baby later een echte voetballer wordt nu hij of zij steeds tegen mama’s buik aan het schoppen is. Als jouw baby later eenmaal groot genoeg is, dan komt deze knuffel voetbal goed van pas om binnen alvast te oefenen met een balletje trappen. Wie maakt het eerste een goal?

Knuffel voetbal papa

Je baby dichtbij met deze draagzak

De MyCarrier draagzak van Stokke biedt jou de mogelijkheid om jouw baby dicht tegen je aan te hebben. Deze draagzak ziet er stoer uit dus helemaal geschikt voor een papa-to-be. Vindt mama deze ook zo gaaf? Gelukkig is hij makkelijk verstelbaar en dus voor iedereen geschikt.

Stokke draagzak papa

Leuk om te hebben: de love papa slab

Deze slab is een leuk cadeautje om te laten zien dat jouw baby stiekem toch wel een papa’s kindje is. Wel jammer dat jouw baby er vervolgens eten op gaat knoeien, maar dat is vast uit liefde voor jou.

Slab

Zorg dat je gezien wordt met de Mutsy Evo Urban Nomad

Deze stoere kinderwagen van Mutsy is helemaal papa proof! De kinderwagen is superlicht en heeft een bijzonder makkelijke bediening. Als hippe papa kan je hier zeker mee gezien worden. Met deze kinderwagen wil je zelfs even naar de supermarkt lopen.

Mutsy

Leer alle commando’s met dit handige boek

Dit boekje bevat hilarische vergelijkingen tussen een militair kamp en het krijgen van een baby. Zo maak je het basiskamp (het huis) klaar, bereid je je voor op nieuwe rekruten (de baby) en ben je bezig met bomopruimingen (luier verschonen).

Commando papa boek

Waak over je baby met de babyfoon van Alecto

Als de baby er eenmaal is wil je hem of haar vast goed in de gaten houden. Met deze luxe babyfoon kan jij jouw baby goed zien op het kleurenscherm. Deze babyfoon heeft zoveel functies dat je onbezorgd beneden tv kan kijken, terwijl je baby ligt te slapen.

Babyfoon